Artikel 115 van 639

"Prachtig Vintage Tomado Blik met gele roos: Een Tijdloos Stuk Nederlands Erfgoed"

Artikelnummer: BT-4723-24
€ 6,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Prachtig Vintage Tomado Blik met gele roos: Een Tijdloos Stuk Nederlands Erfgoed"

  • Vervaardiger: Tomado Holland
  • Vervaardigingsdatum: Jaren 70

Productbeschrijving:
Ervaar de charmante nostalgie van dit prachtige vintage Tomado blik met een vleugje houtdecor en een weelderige gele roos. Vervaardigd in de jaren 70 door Tomado Holland, ademt dit metalen blik een tijdloze elegantie uit.

Het blik wordt gekenmerkt door een donkergroen los oversluitdeksel, en de decoratie op de voorzijde toont drie rozen met groen blad op een achtergrond van warm hout. Op de achterzijde pronkt een enkel groen rozenblad, waardoor het blik een uniek karakter krijgt. Aan de onderkant prijkt het trotse "Tomado made in Holland" logo, een garantie voor kwaliteit en vakmanschap.

Afmetingen:
Met een hoogte van 16,5 cm en een diameter van 11 cm straalt dit stuk vintage design klasse uit.

Conditie:
Het blik bevindt zich in goede vintage staat, met normale sporen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage, zoals te zien is op de bijgevoegde foto's die deel uitmaken van de gedetailleerde beschrijving.

Dit stuk heeft niet alleen een esthetische waarde maar brengt ook een stukje Nederlandse geschiedenis met zich mee. Tomado, opgericht in 1923 in Dordrecht, begon als een bescheiden bedrijf dat eenvoudige behangselhaakjes produceerde. Na de wederopbouwperiode groeide Tomado uit tot een symbool van modern huishouden in de jaren 50, waarbij vrijwel elk huishouden wel één of meer Tomado-producten bezat.

Ondanks het faillissement van de Tomado-fabrieken in de vroege jaren 70, blijft dit vintage blik een tastbaar stukje geschiedenis en een prachtige toevoeging aan elke verzameling. Ervaar de schoonheid van vervlogen tijden met dit unieke Tomado blik en geef een vleugje nostalgie aan uw interieur.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage decoratie. Tomado Holland. Nederlands erfgoed. Retro metalen blik. Jaren 70 design. Tomado verzamelobject. Nostalgisch huisdecor. Vintage keukenaccessoires. Historisch Tomado product. Unieke retro vondst.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Vintage jaren 70 blik van Tomado. Het blik heeft een donkergroen los oversluitdeksel en is versierd met een houten achtergrond en een drietal gele rozen op de voorzijde, samen met een groen rozenblad op de achterzijde. Gemerkt met "Tomado made in Holland"

Onderwerp / Thema
Vintage decor. Retro huishoudelijke artikelen. Jaren 70 design. Nederlands fabrikaat. Tomado verzamelobjecten. Industriële nostalgie. Retro keukenaccessoires. Historisch metaalwerk. Nederlandse designgeschiedenis. Houten decoratieve accenten.

Decoratie
Gele rozen met groen blad op houtdecor

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Bruin - groen - geel

Uitgever
Tomado

Vervaardiger
Van der Togt massa artikelen Dordrecht

Merk
TOMADO

Materiaal
Blik - metaal - opdruk

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
Jaren 70

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
16,50 cm

Diameter
11,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel