ONLINE BETAALMETHODES: APPLE PAY

Betaal zonder cash. 
Betaal met gemak.

 

Wat is Apple Pay?
Apple Pay is de betaaldienst die Apple beschikbaar stelt op de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Met Apple’s betaaldienst kun je contactloos betalen met je iPhone en Apple Watch bij geschikte pinautomaten in winkels, parkeergarages en andere plekken. De betaaloplossing werkt met creditcards en debitcards, al is de beschikbaarheid afhankelijk van de banken. Je koppelt de betaaldienst dus gewoon aan je bestaande bankgegevens, zodat het geld gewoon van je eigen rekening af gaat. Apple Pay is onderdeel van de Wallet-app, de plek waar al je bankpassen opgeslagen zijn.

 

Apple Pay is eenvoudig en werkt met de Apple-apparaten die u dagelijks gebruikt. U kunt veilige aankopen doen in winkels, in apps en online. Apple Pay is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.

 

Deze dienst is online te gebruiken bij onze webwinkel. Wij accepteren Apple Pay.

 

Privacy en beveiliging. 
Bij iedere betaling.

De veiligere manier van betalen.
Elke keer dat je iets koopt, maakt Apple Pay gebruik van een device-specifiek nummer en een unieke transactiecode. Je kaartnummer wordt dus nooit opgeslagen op je device of op de servers van Apple. En wanneer je betaalt, deelt Apple je kaartnummers nooit met de verkopende partij.

Met Apple Pay kan men betalingen uitvoeren bij contactloze betaalpunten, in iOS-apps en op websites. Het digitaliseert en vervangt de creditcard of pinpas bij betaalautomaten.

 

Ontdek hoe je Apple Pay instelt »

 

Wilt u meer weten over Apple Pay?
Naar de website van Apple Pay

 

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel