VERZENDINFORMATIE: RETOURNEREN / HERROEPINGSRECHT

 

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te annuleren.

Gedurende deze periode kunt u het product op dezelfde manier beoordelen als in een fysieke winkel. U mag het product uit de verpakking halen en proberen. Als u meer doet dan nodig is om het product te proberen, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

De annuleringstermijn eindigt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde (niet zijnde de vervoerder), het product in bezit heeft gekregen.

Indien u meerdere goederen met verschillende levertijden in één bestelling heeft, eindigt de annuleringstermijn 14 dagen na ontvangst van het laatste product of onderdeel.

Als u met ons een levering van producten heeft afgesproken, eindigt de annuleringstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij u om ons een e-mail te sturen via info@retro-en-design.nl, al dan niet met het modelformulier. U dient de producten binnen 14 dagen na het sturen van de e-mail terug te sturen.

We vragen u om het product zoveel mogelijk in de originele verpakking te retourneren en het "Formulier voor herroeping" in de doos te plaatsen. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending van de retourzending en de kosten ervan.

Als een product niet aan de voorwaarden voldoet of beschadigd is bij retournering, wordt het niet verwerkt als retour, en nemen we contact met u op.

Verlies van de retourzending is voor eigen risico totdat het bij ons is gearriveerd.

Schade aan producten bij aankomst dient zo snel mogelijk per e-mail gemeld te worden.

Bij herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug. We vergoeden met hetzelfde betaalmiddel, tenzij anders overeengekomen.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het verwerken van retouren. Bij retournering binnen 14 dagen wordt de artikelwaarde plus eventuele betaalde verzendkosten voor de heenreis vergoed, maar alleen als de gehele order wordt geretourneerd.

 

 

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel