KLACHTENPROCEDURE

 

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze producten en dienstverlening, en het spijt ons als u een klacht heeft. Ons team staat klaar om u te helpen en een passende oplossing te bieden. U kunt uw klacht eenvoudig indienen door een e-mail te sturen naar: info@retro-en-design.nl.

Onze toegewijde medewerkers van de klantenservice zullen uw klacht zorgvuldig beoordelen en alles in het werk stellen om deze naar uw tevredenheid op te lossen. Zodra we uw klacht hebben ontvangen, sturen we u een bevestiging. We streven ernaar om binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht te reageren. Mocht het meer tijd vergen om een grondig onderzoek uit te voeren, dan zullen we u hiervan tijdig op de hoogte stellen.

Indien gewenst, kunt u ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk, waarbij wij zijn aangesloten. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van uw klacht. U kunt hen bereiken via deze link: Stichting Webshop Keurmerk Bemiddeling.

Bovendien willen we u informeren dat sinds 15 februari 2016 consumenten in de EU ook de mogelijkheid hebben om klachten in te dienen via het ODR-platform van de Europese Commissie. U kunt dit platform vinden op de volgende website: ODR-platform van de Europese Commissie. Als uw klacht elders nog niet in behandeling is, kunt u ervoor kiezen om uw klacht via dit platform van de Europese Unie te deponeren.

Wij streven ernaar om uw klacht snel en effectief op te lossen, en we waarderen uw feedback om onze dienstverlening te verbeteren.

 

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel