Welkom bij Retro & Design – Waar Tijdloze Schoonheid Herleeft!

Hallo retro-enthousiastelingen! Bij Retro & Design nemen we je mee op een reis door de tijd, waar de charme van vroegere decennia weer tot leven komt. Wij zijn geen gewone webwinkel; we zijn de poort naar een wereld vol vintage schatten en nostalgische vondsten.

Gelegen in het hart van de oudste stad van Holland, Dordrecht, begon ons avontuur in 2015. Sindsdien hebben we ons toegewijd aan het verzamelen van unieke stukken uit de 20e eeuw, variërend van de jaren 1900 tot 2000. Onze webshop, beschikbaar in vijf talen, brengt de wereld samen in de liefde voor vintage en retro design.

Met een uitgebreide collectie van meer dan 2500 items, verspreid over 12 verschillende categorieën, bieden we een uitgebreide selectie van tweedehands verzamelwaar onder de noemer '2nd hand collectibles.' Van brocante tot vintage Tupperware, van betoverend aardewerk tot de warme gloed van retro-verlichting – bij ons ontdekt u de ziel van diverse tijdperken.

Wat maakt Retro & Design zo speciaal? Wij koesteren en omarmen de originaliteit van elk item. Onze schatten zijn authentiek, waardoor sommige items slechts één keer beschikbaar zijn. Het is een viering van uniekheid en karakter, want net als u zijn veel van onze items one of a kind.

Onze wereldwijde verzending met PostNL, DPD en DHL brengt onze vondsten rechtstreeks naar uw voordeur of een handig afhaalpunt. We geloven in het verspreiden van de liefde voor retro-vintage over de hele wereld!

Maar we zijn meer dan alleen maar een webshop. Volg ons op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter om deel uit te maken van onze voorliefde voor retro-vintage. Laat u inspireren en ontmoet gelijkgestemde zielen.

Retro & Design is niet zomaar een webshop; het is een passie, een levensstijl, en vooral een uitnodiging om de magie van vroeger opnieuw te beleven. Dus, stap binnen, snuffel rond en ontdek de tijdloze schoonheid die op je wacht. U bent niet alleen een klant; u bent een deel van onze retro-familie!

Retro & Design – waar elk stuk een verhaal vertelt en elk verhaal een stukje geschiedenis omarmt.

 

Retro & Design - We Sell Memories...

    

 

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel