Artikel 222 van 593

"Douwe Egberts Nostalgie: Bewaar je favoriete Aroma Koffie in Stijl!"

Artikelnummer: BT-4527-23
€ 7,95
💥 De voorraad betreft 1 stuk

 "Douwe Egberts Nostalgie: Bewaar je favoriete Aroma Koffie in Stijl!"

  • Vervaardiger: Douwe Egberts B.V. Joure
  • Vervaardigingsdatum: 1976

Productbeschrijving
Herleef de gloriedagen van Douwe Egberts koffie met deze prachtige vintage Douwe Egberts bewaarbus voor Aroma Koffie! Dit stukje Nederlands erfgoed, vervaardigd door Douwe Egberts B.V. in Joure, dateert uit de jaren 80 en biedt een charmante kijk op de rijke koffiegeschiedenis van het merk.

De rechthoekige bus is niet zomaar een bewaarblik; het is een eerbetoon aan de passie van Douwe Egberts voor koffie. Rijk versierd met afbeeldingen van oud-Hollandse taferelen, brengt dit blik een vleugje nostalgie in je keuken of verzameling. En dat is nog niet alles. Binnenin de bus vind je ruimte om je favoriete Douwe Egberts koffie te bewaren, en op het deksel prijkt trots de inscriptie: "Bewaarbus voor aroma Koffie".

Wat deze bewaarbus echt bijzonder maakt, zijn de vier verschillende afbeeldingen op de zijkanten. Ze brengen het verleden tot leven met scènes van de Landman, de Bovenmeester, de Veldwachter en de Notabele, allemaal genietend van hun kopje Douwe Egberts koffie. Deze afbeeldingen belichamen de traditie en passie voor koffie die Douwe Egberts al generaties lang kenmerkt.

Conditie
Deze vintage koffiebus verkeert in een vintage staat met normale sporen van gebruik en leeftijdsgebonden slijtage. Binnenkant van het blik heeft op de bodem wat licht oxidatievlekjes. De foto's bieden een gedetailleerd beeld van de conditie van het blik, zodat je precies weet wat je krijgt.

Afmetingen

  • Hoogte: 17,5 cm
  • Lengte: 11,5 cm
  • Breedte: 9 cm

Haal een stukje geschiedenis in huis en bewaar je geliefde Douwe Egberts koffie met flair. Deze vintage Douwe Egberts bewaarbus is niet alleen een praktisch item, maar ook een decoratieve aanvulling op je keuken of verzameling. Bestel hem vandaag nog en geniet van je dagelijkse kopje Douwe Egberts koffie met een vleugje nostalgie en authenticiteit. Een eerbetoon aan het verleden en toewijding aan de perfecte kop koffie!

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Koffiebus voor Aroma Koffie van Douwe Egberts

Onderwerp / Thema
Koffie - Douwe Egberts - blik - bewaarbus - productvrpakking - Aroma Kofffie

Decoratie
Hollandse taferelen, landman, veldwachter, bovenmeester en notabele drinken koffie

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Bruin - rood - oranje - groen - meerkleurig

Uitgever
Douwe Egberts B.V.

Vervaardiger
Douwe Egberts B.V. Joure

Merk
Douwe Egberts

Materiaal
Blik - metaal - print

Bijzonderheden
Los dubbelwandig insluitdeksel

Tijdperk
1976

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
17,50 cm

Lengte
11,50 cm

Breedte
9,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel