VERKOCHT

Artikel 221 van 593

"Leuke Set van Drie Douwe Egberts Voorraadblikjes voor Gemalen Koffie!"

Artikelnummer: BT-4529-23

VERKOCHT


"Leuke Set van Drie Douwe Egberts Voorraadblikjes voor Gemalen Koffie!"

  • Vervaardiger: Douwe Egberts B.V. Joure-Utrecht
  • Vervaardigingsdatum: Na 2000

Productbeschrijving
Charmante Set van Drie Douwe Egberts Voorraadblikjes voor Gemalen Koffie - een leuke toevoeging aan elke keuken of koffiehoek! Deze blikjes zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol.

Deze set bestaat uit drie voorraadbusjes voor gemalen koffie, vervaardigd door Douwe Egberts B.V. in Joure-Utrecht, na het jaar 2000. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: levendig rood, elegant wit en warm roodbruin. Elk blik is voorzien van een handig los oversluitdeksel, en twee van hen hebben zelfs een handig doorkijkvenster aan de zijkant. Hierdoor kun je met een snelle blik zien hoeveel gemalen koffie er nog over is, zonder dat je het deksel hoeft te openen.

De iconische afbeelding van het koffiezetstertje siert het deksel van alle drie de blikjes, en bij het roodbruine blik vind je deze zelfs op de voor- en achterkant. Het rode en witte blik zijn aan de voor- en achterkant verfraaid met het herkenbare D.E. logo. Deze blikjes ademen de rijke geschiedenis en kwaliteit van Douwe Egberts, wat elke koffieliefhebber zal aanspreken.

Conditie
Deze blikjes verkeren in een uitstekende staat. Ze vertonen slechts minimale tekenen van gebruik en lichte slijtagesporen die passen bij hun leeftijd. Onze gedetailleerde foto's maken deel uit van de beschrijving, zodat je precies kunt zien in welke fantastische staat deze blikjes verkeren.

Afmetingen
Met afmetingen van 15,5 cm in hoogte, 9,5 cm in lengte en 6 cm in breedte, passen deze blikjes moeiteloos in elke keukenkast of op je aanrecht. Ze bieden niet alleen een praktische opslagoplossing voor je favoriete koffie, maar dienen ook als leuke decoratieve stukken die je koffiehoek verfraaien.

Kortom, deze Set van Drie Douwe Egberts Voorraadblikjes voor Gemalen Koffie combineert functionaliteit met esthetiek en biedt je een unieke manier om je koffievoorraad te organiseren en te presenteren. Bestelde blikjes vandaag nog en geniet van de perfecte kop koffie in stijl!

Land van herkomst
Nederland

Soort object
Voorraadblikjes voor Gemallen Koffie van Douwe Egberts

Onderwerp / Thema
Douwe Egberts - D.E. - gemalen koffie - blikverpakking

Decoratie
Koffiezetstertje en D.E.-logo

Categorie
Blikken

Kleur
Rood - wit - roodbruin

Uitgever
Douwe Egberts B.V.

Vervaardiger
Douwe Egberts B.V. Joure-Utrecht

Merk
Douwe Egberts

Materiaal
Blik - metaal - plastic - print

Bijzonderheden
Doorkijkvenster in twee van de drie blikjes

Tijdperk
Na 2000

Kwaliteit
Goede staat

Hoogte
15,50 cm

Lengte
9,00 cm

Breedte
6,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel