Artikel 223 van 593

"Betoverende Douwe Egberts Kerstnostalgie: Vintage Koffieblik voor Tijdloze Charme"

Artikelnummer: BT-4526-24
€ 16,50
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Betoverende Douwe Egberts Kerstnostalgie: Vintage Koffieblik voor Tijdloze Charme"

  • Vervaardiger: Douwe Egberts
  • Vervaardigingsdatum: 1990 - 2000

Vintage Douwe Egberts Koffieblik met nostalgische Kerstafbeeldingen

Productbeschrijving
Stap terug in de tijd en omhels de magie van Kerst met dit prachtige vintage Douwe Egberts Koffieblik. Een waar meesterwerk vervaardigd door Douwe Egberts zelf, dat dateert uit de periode tussen 1990 en 2000. Dit koffieblik is niet alleen een bewaarplaats voor uw favoriete koffie, maar ook een stukje geschiedenis dat de warmte en charme van Kerst oproept.

Dit blik is een visueel festijn voor de zintuigen. Het is uitgevoerd met een dubbelwandig luchtdicht insluitdeksel, waardoor uw koffie altijd vers blijft. De rode achtergrond dient als het perfecte canvas voor diverse goudkleurige details, inclusief de productnaam die in glinsterende gouden letters schittert. Het deksel is versierd met elegant vormgegeven gouden ornamenten, met onder andere koffiekopjes en een koffiepot. Maar het pronkstuk van het deksel is het iconische Douwe Egberts logo: de koffieschenkende dame in een gracieuze cirkel, vergezeld door de inspirerende woorden: "Een en al geur en smaak!"

De zijkanten van dit blik vertellen een nostalgisch verhaal van de Kerstperiode. Beeld je een schilderachtig dorp met een charmante kerktoren in een betoverende sneeuwomgeving in. Daar, op de voorgrond, vind je een uithangbord dat trots de naam Douwe Egberts draagt, met de toevoeging "Koffie & Thee Anno 1753". Onderaan het blik wordt de eeuwenoude koffietraditie van Douwe Egberts gevierd. Op de voor- en achterkant van het blik vind je een elegante koets met een sierlijk paard, een koetsier, een speels hondje en enkele feestelijk geklede personen. De tekst luidt: "De koetsier drinkt zijn kwaliteitskoffie", en we zien zelfs een dame die haar kwaliteitskoffie koopt in een sfeervolle ouderwetse winkel.

Conditie
Wat de conditie betreft, dit blik verkeert nog steeds in een verbluffende vintage staat. Hoewel het enkele zeer subtiele tekenen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage vertoont, behoudt het zijn authentieke charme. De bijgevoegde foto's zijn een essentieel onderdeel van de beschrijving en bieden een helder beeld van de kwaliteit van dit unieke stuk.

Afmetingen
Met afmetingen die ruim voldoende zijn om een pak koffie van 500 gram te herbergen, meet dit blik 17,5 cm in hoogte, 11,5 cm in lengte en 9 cm in breedte. Het is niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een functioneel item dat uw keuken siert en uw koffie in stijl bewaart.

Dit Douwe Egberts Koffieblik met zijn nostalgische Kerstafbeeldingen is niet alleen een bewaarplek voor koffie, maar ook een stukje tijdloze kunst dat u terugvoert naar de betovering van Kersttijden lang geleden. Haal nu dit zeldzame pronkstuk in huis en voeg een vleugje nostalgische schoonheid toe aan uw interieur. Verwen uzelf of geef het cadeau aan een geliefde om de feestdagen met een vleugje historie te vieren. Bestel vandaag nog en breng de warmte van Kerst in uw huis!

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Douwe Egberts Koffieblik in Kerstsferen

Onderwerp / Thema
Douwe Egberts - Kerst - Koffie - productverpakking - reclame

Decoratie
Nostalgische Kerstafbeeldingen

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Rood - geel (goudkleurig) - meerkleurig

Uitgever
Douwe Egberts B.V. Joure

Vervaardiger
Douwe Egberts B.V.

Merk
Douwe Egberts

Materiaal
Blik - metaal - print

Bijzonderheden
Los dubbelwandig insluitdeksel

Tijdperk
1990 - 2000

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
17,50 cm

Lengte
11,50 cm

Breedte
9,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel