Artikel 224 van 593

"Tijdloze Magie van Douwe Egberts: Vintage Koffieblik met Historie!"

Artikelnummer: BT-4525-23
€ 8,95
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Tijdloze Magie van Douwe Egberts: Vintage Koffieblik met Historie!"

  • Vervaardiger: Douwe Egberts B.V. Joure
  • Vervaardigingsdatum: 1990 - 2000

Vintage Douwe Egberts koffieblik "Koffiebranders sinds 1753"

Productbeschrijving
Zie de tijdloze charme van dit prachtige vintage Douwe Egberts koffieblik, een ware schat voor liefhebbers van zowel koffie als nostalgische decoraties. Dit tweetalige koffieblik, met teksten in zowel het Nederlands als het Frans, brengt de rijke geschiedenis van Douwe Egberts tot leven.

Geproduceerd door Douwe Egberts B.V. in Joure ergens tussen 1990 en 2000, ademt dit blik de erfenis van 'Koffiebranders sinds 1753' uit. Het heeft een uniek ontworpen los oversluitdeksel met daarin een cirkelvormige afbeelding die herinnert aan het prille begin van Douwe Egberts. Hierin prijkt een afbeelding van een klassieke koffiemolen naast een weelderige koffieplant met groene bladeren en rijpe rode koffiebonen, die de essentie van koffieoogsten vastlegt.

De decoratie van dit koffieblik gaat verder op de beige achtergrond, versierd met verfijnde details van koffiebonen. De zijkanten van het blik zijn versierd met schilderachtige illustraties, waaronder een schitterende driemaster, een koffieplantage met pluksters, een kleine koffiebranderij, en een stijlvolle gedekte koffietafel met alle benodigde accessoires. Onderaan het blik wordt het erfgoed van Douwe Egberts geëerd met het logo van een gracieuze dame die koffie schenkt, vergezeld van de woorden "Meesterbranders/Maitres-torrefacteurs."

Conditie
Dit koffieblik verkeert in uitstekende vintage staat, met enkel normale tekenen van gebruik en leeftijdsgebonden slijtage die passen bij zijn geschiedenis. De bijgevoegde foto's bieden een gedetailleerd inzicht in de conditie van het blik.

Afmetingen
Met afmetingen van 19 cm in hoogte, 12,3 cm in lengte, en 9,7 cm in breedte, vormt dit koffieblik niet alleen een charmante decoratie voor in huis, maar ook een tastbare herinnering aan de lange traditie van Douwe Egberts.

Mis deze kans niet om een stukje koffiegeschiedenis in handen te krijgen en voeg dit prachtige stuk toe aan uw verzameling. Bestel het nu en geniet elke dag van een vleugje nostalgie met Douwe Egberts.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Tweetalig Koffieblik van Douwe Egberts

Onderwerp / Thema
Koffie - opbergen - bewaren - productverpakking

Decoratie
Diverse nostalgisch afbeeldingen

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Beige - meerkleurig

Uitgever
Douwe Egberts B.V. Joure

Vervaardiger
Douwe Egberts B.V.

Merk
Douwe Egberts

Materiaal
Blik - metaal - print

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
1990 - 2000

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
19,00 cm

Lengte
12,30 cm

Breedte
9,70 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel