Artikel 181 van 545

"Breng een Vleugje Nostalgie aan je Ontbijttafel met deze Zeldzame Vintage Turkstra Eierdoppen!"

Artikelnummer: PD-4512-23
€ 17,50
Het artikel is uitverkocht.

"Breng een Vleugje Nostalgie aan je Ontbijttafel met deze Zeldzame Vintage Turkstra Eierdoppen!"

  • Vervaardiger: Turkstra
  • Vervaardigingsdatum: jaren 1950 - 1960

Productbeschrijving
🥚 Ontdek een stukje nostalgie met deze prachtige set van zes vintage melamine eierdoppen met een unieke ribbelrand, rechtstreeks uit de jaren 1950-1960! Deze opmerkelijke eierdoppen, vervaardigd door het gerenommeerde merk Turkstra, voegen niet alleen een vleugje kleur toe aan je ontbijttafel, maar vertellen ook een verhaal van lang vervlogen tijden.

🌟 Kenmerken:
✔️ Zeldzame vondst: Dit is een ware schat uit het verleden - een zogenoemde "New Old Stock" die nooit is gebruikt en nog steeds in het originele netje zit.

✔️ Duurzaam melamine: Deze eierdoppen zijn gemaakt van hoogwaardig melamine, wat betekent dat ze stevig zijn en lang meegaan.

✔️ Prachtige kleuren: Elke set bevat zes eierdoppen in levendige kleuren, waaronder geel, wit, rood, oranje, groen en blauw. Een feest voor het oog op je ontbijttafel!

✔️ Historisch erfgoed: Turkstra, bekend om zijn heerlijke beschuit, heeft een rijke geschiedenis en zijn logo met het bakkertje is een herkenbaar symbool uit die tijd.

Voeg een vleugje klasse en elegantie toe aan je ontbijtroutine met deze eierdoppen, die ooit als een luxeproduct werden beschouwd. Het gebruik van eierdoppen gaat terug tot de oudheid, en deze exemplaren brengen dat historische erfgoed rechtstreeks naar jouw eettafel.

Afmetingen

  • Hoogte: 4 cm
  • Diameter: 4,5 cm

Breng de charme van vervlogen tijden terug in je huis en geniet van je eieren in stijl met deze unieke set eierdoppen van Turkstra. Grijp deze kans om een stukje geschiedenis in handen te krijgen en voeg deze zeldzame vondst toe aan je collectie. Bestel ze nu voordat ze voorgoed verdwijnen! 🕰️🍳

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
kunststof eierdopjes van melamine voor Turkstra

Onderwerp / Thema
Eierdopjes - set - zes - Turkstra - vintage -Old New Stock

Decoratie
Geribbelde rand

Categorie
Plastic Design

Kleur
Geel - wit - rood - oranje - groen - blauw

Uitgever
Turkstra

Vervaardiger
Turkstra Beschuitfabrieken

Merk
Turkstra

Materiaal
melamine - kunststof - plastic

Bijzonderheden
Nog nieuw in netje

Tijdperk
Jaren 1950 - 1960

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
4,00 cm

Diameter
4,50 cm

Inhoud
Netje met zes stuks

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel