Artikel 13 van 46

"Delfts Blauw Wandsierbord: Hollandse Zeilschepen, Molens en Betoverend Polderlandschap"

Artikelnummer: AW-4398-23
€ 17,50
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Delfts Blauw Wandsierbord: Hollandse Zeilschepen, Molens en Betoverend Polderlandschap"

  • Vervaardiger: Chemkefa Maastricht
  • Vervaardigingsdatum: tussen 1969 - 1980

Beschrijving
Ontdek de tijdloze schoonheid van dit prachtige Delfts Blauwe wandsierbord. Met zijn betoverende tafereel van zeilschepen die majestueus door kalme wateren glijden, een schilderachtige roeiboot die speels meedeint op de golven, een karakteristieke molen die met zijn wieken draait en een charmante boerderij te midden van uitgestrekte Hollandse polders, brengt dit bord de rust en de pracht van het Nederlandse landschap naar je interieur.

De kenmerkende blauwe tinten, perfect in balans met het heldere wit, creëren een harmonieus contrast dat de scène tot leven brengt. 

Als u op zoek bent naar een elegant decoratief stuk voor in huis, dit Delfts Blauwe wandsierbord zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten. Het is een tijdloos en klassiek pronkstuk dat zowel een moderne als traditionele inrichting zal verrijken.

Met zijn vermelding "Made in Holland" draagt dit bord trots zijn Nederlandse afkomst uit, en met de vermelding van de fabrikant "Chemkefa" ben je verzekerd van een stuk dat vervaardigd is met aandacht voor detail en kwaliteit.

Voeg een vleugje Nederlandse charme toe aan je interieur met dit prachtige Delfts Blauwe wandsierbord en geniet van de schoonheid. Een decoratief stuk dat charme toevoegt aan elke ruimte.

Conditie
Dit wandbord of sierbord verkeert in een nette vintage staat zonder zichtbare sporen van gebruik of aan leeftijd gerelateerde sporen van dslijtage. De foto's maken deel uit van de beschrijving.

Afmetingen

  • Diameter: 23 cm
  • Diepte: 2,5 cm

Chemkefa (Chemische Keramische Fabriek)  werd in 1969 te Maastricht opgericht door Leendert Zwikker, voormalig werknemer van de in dezelfde stad gevestigde fabriek De Sphinx, nadat deze stopte met de productie van huishoudelijk en sieraardewerk. 

Land van herkomst
Made in Holland

Soort object
Wandbord - sierbord

Onderwerp / Thema
Delfts Blauw - Chemkefa Maastricht

Decoratie
Zeilboten, roeiboot, molen en boerderij in Hollands polderlandschap

Categorie
Aardewerk - keramiek

Kleur
Wit - blauw

Uitgever
Chemkefa

Vervaardiger
Chemkefa Maastricht

Merk
Chemkefa made in Holland

Materiaal
Aardewerk - keramiek

Bijzonderheden
Met ophangmogelijkheid

Tijdperk
1969 - 1980

Kwaliteit
Goede vintage staat

Diepte
2,50 cm

Diameter
23,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel