VERKOCHT

Artikel 153 van 1128

"Vintage Royco Soepblik met Ot en Sien Illustraties - Een Tijdloos Kunstwerk"

Artikelnummer: BT-4739-24

VERKOCHT


"Vintage Royco Soepblik met Ot en Sien Illustraties - Een Tijdloos Kunstwerk"

  • Vervaardiger: Royco
  • Vervaardigingsdatum: 1980 - 1989

Productbeschrijving:
Charmantisch vintage Royco soepblik met betoverende afbeeldingen van Ot en Sien door C. Jetses, vervaardigd in de jaren 1980-1989. Dit rechthoekige trommelblik, een ware schat voor verzamelaars en liefhebbers van nostalgie, is een meesterwerk van creativiteit en vakmanschap.

Met een hoogte van 16 cm, lengte van 12 cm en breedte van 8 cm, presenteert dit blik zich als een prachtig stukje geschiedenis. Het scharnierende oversluitdeksel, voorzien van een naaldscharnier, voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje authenticiteit aan dit vintage pronkstuk.

Het ontwerp, met een crèmekleurige achtergrond en voornamelijk oranje en bruine lijnen, toont de kenmerkende stijl van C. Jetses. Binnen cirkels prijken zwarte silhouetfiguurtjes, terwijl de voor- en achterkant versierd zijn met levendige Ot en Sien plaatjes in kleurrijke kaders. De tekst "ROYCO" en vier gedichtjes over Ot en Sien completeren de charmante uitstraling.

Ot en Sien, de geliefde hoofdpersonages, nemen ons mee terug naar de Nederlandse kinderverhalen van de vroege twintigste eeuw. Geschreven door Hindericus Scheepstra en Jan Ligthart, met meesterlijke illustraties van Cornelis Jetses, waren deze verhalen bedoeld om de jeugd te betrekken bij het alledaagse gezinsleven.

Afmetingen:
De afmetingen van dit blik maken het niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een praktisch verzamelobject. Met een hoogte van 16 cm, lengte van 12 cm en breedte van 8 cm past het perfect in elke verzameling of opvallend op een plank in uw keuken.

Conditie:
De staat van dit Royco blik is goed, met normale sporen van gebruik en slijtage die de vintage charme versterken. Foto's vormen een integraal onderdeel van de beschrijving, waardoor je een volledig beeld krijgt van dit schitterende blik.

Waant u zich in de tijdloze wereld van Ot en Sien, waar huiselijkheid en warmte samenkomen. Dit Royco soepblik is niet zomaar een object; het is een reis naar het verleden, een verzameling van kunst en herinneringen. Voeg dit stukje geschiedenis toe aan uw collectie en laat de magie van Ot en Sien herleven.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Royco soepblik. Ot en Sien illustraties. C. Jetses. Nostalgisch verzamelobject. Retro keukenaccessoire. Cornelis Jetses illustraties. Historische Royco blikken trommel. Nederlandse kinderverhalen. Unieke vintage keukendecoratie.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Vintage Royco soepblik met betoverende Ot en Sien illustraties. Een charmant en nostalgisch keukenaccessoire, doordrenkt met de tijdloze kunst van C. Jetses. Herinnert aan de warme Nederlandse kinderverhalen uit de vroege twintigste eeuw.

Onderwerp / Thema
Vintage soeptrommel. Blikken keukenaccessoire. Royco productverpakking. Retro keukendecoratie. Culinaire nostalgie. Voedselopslag in blik. Traditionele soepcontainer. Keukenverzamelobject. Sfeervolle voedselverpakking. Historische Royco trommel.

Decoratie
Het vintage Royco soepblik is gedecoreerd met een crèmekleurige achtergrond, oranje en bruine lijnen, zwarte silhouetten en kleurrijke Ot en Sien illustraties, wat zorgt voor een charmante en nostalgische uitstraling.

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Oranje - bruin - groen - meerkleurig

Uitgever
Royco Soepen

Vervaardiger
Royco

Ontwerper
Cornelis Jetses

Merk
ROYCO

Materiaal
Blik - metaal - opdruk

Bijzonderheden
Scharnierend oversluitdeksel

Tijdperk
1980 - 1989

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
16,00 cm

Lengte
12,00 cm

Breedte
08,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel