Artikel 118 van 639

Verken de magie van het verleden met deze Turkstra Beschuitbus, genaamd "De Friesche Bruiloft"!

Artikelnummer: BT-4719-24
€ 5,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Verken de magie van het verleden met deze Turkstra Beschuitbus, genaamd "De Friesche Bruiloft"!

  • Fabrikant: Opdrachtgever: Turkstra N.V. Beschuitfabrieken
  • Fabricagedatum: 1950 - 1970

Productomschrijving:
Betreed een tijdperk van vervlogen dagen en beleef de ambiance van een Friese trouwerij met de prachtige Turkstra "Friesche Bruiloft" Beschuitbus. Dit cilindervormige, lichtgele beschuitblik biedt niet alleen onderdak aan beschuiten; het vertegenwoordigt een tastbaar stuk geschiedenis dat de rijke cultuur van Nederland weerspiegelt.

Doordrenkt met betekenis en nostalgische charme, toont dit beschuitblik volksdansende figuren die een tijd van feestelijke tradities oproepen. Vervaardigd tussen 1950 en 1970 door de gerenommeerde Turkstra N.V. Beschuitfabrieken, is deze beschuitbus meer dan slechts een alledaags huishoudelijk voorwerp - het is een eerbetoon aan een periode waarin vakmanschap en viering hand in hand gingen.

Het merk Turkstra was destijds een symbool van kwaliteit en smaak, en deze beschuitbus is een uitstekend voorbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail. Het herkenbare logo van het bakkersfiguurtje dat triomfantelijk een beschuit omhoog houdt, roept warme herinneringen op aan heerlijke momenten met familie en vrienden.

Breng een vleugje geschiedenis in uw huis met de Turkstra Trouwerij Beschuitbus. Of het nu dient als decoratief pronkstuk of als gespreksonderwerp bij bezoek, deze beschuitbus belichaamt de schoonheid van het verleden en blijft een tijdloze schat die gekoesterd wordt door generaties.

Grijp deze kans om een tastbare connectie met de geschiedenis te leggen en voeg vandaag nog de Turkstra "Friesche Trouwerij" Beschuitbus toe aan uw verzameling!

Conditie:
Hoewel deze beschuitbus enige gebruikssporen en slijtage vertoont die passen bij zijn leeftijd, straalt hij nog steeds de glans uit van voorbije dagen. De bijgevoegde foto's bieden een gedetailleerd inzicht in zijn vintage staat en maken integraal deel uit van de beschrijving.

Afmetingen:

  • Diameter: 10,5 cm
  • Hoogte: 21,5 cm

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Turkstra Beschuitbus. Friese Bruiloft. Beschuitfabrieken Turkstra N.V.. Vintage beschuitbus. Nostalgische charme. Friesche Trouwerij. Vakmanschap. Historische decoratie. Retro decor. Nederlandse cultuur.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Turkstra Beschuitbus "Friese Bruiloft". Vintage cilindervormig lichtgeel beschuitblik, vervaardigd tussen 1950 en 1970 door Beschuitfabrieken Turkstra N.V. Nederlandse cultuur met afbeeldingen van dansende personen in traditionele klederdracht.

Onderwerp / Thema
Vintage bruiloftsdecor. Traditionele klederdracht. Historische beschuitbus. Friese cultuur. Nostalgisch erfgoed. Feestelijke tradities. Nederlandse folklore. Jaren '50-'70 design. Ambachtelijke productie. Retro verzamelobject.

Decoratie
Friese Bruiloft met volksdansende figuren

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Meerkleurig

Uitgever
Beschuitfabrieken Turkstra N.V., Leeuwarden

Vervaardiger
Beschuitfabrieken Turkstra N.V.

Merk
Turkstra

Materiaal
Blik - metaal - opdruk

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
1950 - 1970

Kwaliteit
Vintage met sporen van gebruik

Hoogte
22,00 cm

Lengte
10,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel