Artikel 122 van 639

"Philips Vintage Infrarood Lamp model Infraphil HP 3609: Geschiedenis en Welzijn in Één!"

Artikelnummer: VL-4715-24
€ 19,50 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Philips Vintage Infrarood Lamp model Infraphil HP 3609: Geschiedenis en Welzijn in Één!"

  • Vervaardiger: Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • Vervaardigingsdatum: 1966 - 1985

Productbeschrijving:
Stap in de wereld van welzijn met de Vintage Infraphil Infrarode Warmte Lamp van Philips, een tijdloze klassieker doordrenkt met geschiedenis en doeltreffende warmtetherapie. Ontworpen en vervaardigd door het gerenommeerde Koninklijke Philips Electronics N.V. tussen 1966 en 1985, is deze warmtelamp niet alleen een prachtig stukje nostalgie, maar ook een krachtig instrument voor uw gezondheid.

De Infraphil, met zijn verstelbare verchroomde beugel en crèmekleurig gelakt plaataluminium lamphuis, straalt niet alleen charme uit, maar staat ook bekend om zijn helende eigenschappen. De diepe doordringende warmte stimuleert de verwijding van bloedvaten, bevordert de bloedcirculatie en leidt tot verlichting van pijn en bevordering van genezing.

Conditie en afmetingen:
Deze vintage infrarood warmtelamp is in uitstekende staat, zowel functioneel als esthetisch. De afmetingen van 24 cm in hoogte, 20 cm in lengte en 17 cm in breedte maken het een handig en compact apparaat dat moeiteloos in uw huis past.

Het merk Infraphil, gelanceerd door Koninklijke Philips Electronics N.V., garandeert betrouwbaarheid en kwaliteit. Het Philips woordmerk en logo sieren niet alleen de armaturen en verpakkingen, maar ook de lamp zelf, benadrukkend dat u investeert in een product van wereldklasse.

Haal vandaag nog de Vintage Infraphil Infrarode Warmte Lamp in huis en omarm de helende warmte die uw gezondheid bevordert. Bestel nu en ontdek de perfecte samensmelting van geschiedenis, functionaliteit en de vertrouwde kwaliteit van Philips. Trakteer uzelf op een tijdloos stukje welzijn!

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Infrarood Lamp. Philips Infraphil. Warmtetherapie. Helende Warmte. Philips Vintage Gezondheidsapparaat. Nostalgische Warmtelamp. Koninklijke Philips Electronics. Historische Infraroodtechnologie. Gezondheidsbevordering. Retro Wellness-apparaat.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Philips Vintage "Infraphil HP 3609" Infrarode Warmte Lamp, geproduceerd tussen 1966 en 1985 door Koninklijke Philips Electronics N.V. Bekend om zijn doeltreffende warmtetherapie en charme, biedt verlichting van pijn door bevorderen van bloedcirculatie.

Onderwerp / Thema
Vintage gezondheidsapparaat. Infrarode warmtetherapie. Koninklijke Philips Electronics. Historische wellness. Nostalgische gezondheidstechnologie. Retro Philips lamp. Bloedcirculatie bevorderen. Verlichting van pijn. Philips Infraphil geschiedenis.

Categorie
Vintage verlichting - lampen

Kleur
Créme - oranje - chtoom

Uitgever
Koninklijke Philips Electronics N.V.

Vervaardiger
Philips

Ontwerper
Charlotte Perriand

Merk
Philips Infraphil HP 3609

Materiaal
Metaal - kunststof - chroom - glas

Bijzonderheden
Verstelbaar

Tijdperk
1966 - 1985

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
24,00 cm

Lengte
20,00 cm

Breedte
17,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel