Artikel 130 van 646

"Herleef Nostalgie: Knock Out - Het Tijdloze Spel van MB Spellen (1979)"

Artikelnummer: SP-4714-24
€ 19,95 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Herleef Nostalgie: Knock Out - Het Tijdloze Spel van MB Spellen (1979)"

  • Vervaardiger: MB Spellen
  • Vervaardigingsdatum: 1979

Productbeschrijving:
Maak je klaar voor een reis terug in de tijd met het iconische spel Knock Out, vervaardigd door MB Spellen in 1979. Dit tijdloze tweepersoonsspel staat garant voor urenlang plezier en strategisch denkwerk voor spelers vanaf 7 jaar.

Knock Out neemt je mee in een spannende uitdaging waarbij je je tegenstander probeert te slim af te zijn. Plaats, insluiten, koppie gebruiken, en winnen! De regels zijn eenvoudig maar de strategische mogelijkheden zijn eindeloos.

Het spel wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een epische strijd:

  • 40 speelstukken ("stoppers")
  • 1 spelraam met 1 spelbasis
  • Duidelijke spelregels

Ontwikkeld door Ritter Michael, is Knock Out een unieke variant van de klassieker Othello. De traditionele stenen zijn vervangen door ronde stoppers die je strategisch in een zeshoekig raamwerk plaatst. Het spel draait om het insluiten van tegenstanders, wat resulteert in een dynamische en verrassende speelervaring.

Afmetingen:
Met afmetingen van 5 cm in hoogte, 48,5 cm in lengte en 24,5 cm in breedte, is de doos handig en compact, perfect voor elke speelruimte.

Conditie:
De conditie van dit spel is werkelijk opmerkelijk. Als een vintage exemplaar uit 1979 vertoont het geen noemenswaardige sporen van gebruik of slijtage. De bijgevoegde foto's bieden een gedetailleerde blik op de uitstekende staat waarin het verkeert.

Breng de nostalgie terug in je spelavonden met Knock Out - een tijdloos spel dat generaties verbindt. Grijp dit zeldzame exemplaar nu, en beleef opnieuw de opwinding van dit meesterwerk uit 1979.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Knock Out spel. MB Spellen 1979. Vintage bordspel. Tweespelersspel. Ritter Michael ontwerp. Othello-variant. Retro bordspel. Strategisch familiespel. Uniek spelraam. Verzamelbare bordspellen. Klassiek speelgoed. Originele MB Knock Out. 1979 bordspel.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Vintage bordspel "Knock Out," van MB Spellen uit 1979. Ontworpen door Ritter Michael en bedoeld voor twee spelers. Het speelconcept draait om het strategisch plaatsen van ronde stoppers in een zeshoekig raamwerk, waarbij spelers proberen stenen van de teg

Onderwerp / Thema
Vintage bordspel "Knock Out," van MB Spellen uit 1979. Ontworpen door Ritter Michael en bedoeld voor twee spelers. Plaats strategisch ronde stoppers in een zeshoekig raamwerk. Probeer de stenen van de tegenstander in te sluiten en te vervangen.

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Aantal spelers
Minimaal 2 spelers - maximaal 2 spelers

Leeftijd
"Van 7 tot 70 jaar"

Moeilijkheidsgraad
heel eenvoudig

Taal van spelregels
Nederlands

Speelduur
15 minuten tot 45 minuten

Auteur(s)
Ritter Michael

Uitgever
MB - Milton Bradley Company

Vervaardiger
Milton Bradley

Merk
MB Spellen

Materiaal
Karton - plastic

Bijzonderheden
Spelregels aan binnenzijde deksel - Plaatsen-Insluiten-Koppie gebruiken-Winnen!

Tijdperk
1980

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
5,00 cm

Lengte
48,50 cm

Breedte
24,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel