Artikel 41 van 165

🌟 Unieke Vintage Blikken Trommel - De Beukelaer 🌟

Artikelnummer: BT-4660-24
€ 6,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
πŸ’₯ De voorraad betreft 1 stuk

🌟 Unieke Vintage Blikken Trommel - De Beukelaer 🌟

  • Vervaardiger: De Beukelaer
  • Vervaardigingsdatum: 1960 / 1979 

Productbeschrijving:
Ontdek de charme van vroeger tijden met deze prachtige vintage blikken trommel van de Belgische koekfabrikant 'De Beukelaer.' Vervaardigd tussen 1960 en 1979, biedt dit rechthoekige seizoenstrommel een buitengewoon stukje geschiedenis.

Kenmerken:

  • 🌷 Seizoensgebonden Pracht: Het dakvormige oversluitdeksel toont een betoverende voorstelling van de vier jaargetijden, elk met zijn eigen unieke charme. Een boom doorloopt de metamorfose van lente tot winter, met een hemelsblauwe achtergrond, witte wolken, en een sierlijke rode rand. Het "De Beukelaer" logo prijkt trots bovenop.

  • 🎨 Gedetailleerde Decoratie: De zijkanten van het blik vertellen het verhaal van elk seizoen. Van een boerin die de akker inzaait te boeren die hard werken in de herfst, elke scène is zorgvuldig vastgelegd. De winterse taferelen van een besneeuwde akker en schaatsende mensen voegen een warme, nostalgische touch toe.

  • 🏑 Stijlvolle Afwerking: Het blik staat op vier halfronde pootjes, verwerkt in de bodem, waardoor het een charmante en verheven uitstraling krijgt.

Conditie:
Dit blik verkeert in een vintage staat, met authentieke gebruikssporen die het karakter en de geschiedenis accentueren. De foto's zijn een integraal onderdeel van de beschrijving en brengen de unieke patina van dit stuk tot leven.

Formaat:

  • Hoogte: 8,5 cm
  • Lengte: 16 cm
  • Breedte: 11 cm

Over De Beukelaer: Sinds 1885 heeft De Beukelaer de kunst van het koekjes bakken geperfectioneerd. De fabriek, ooit gelegen nabij het Centraal Station in Antwerpen, was een verleidelijke geur voor treinreizigers. Van prentjes in chocoladerepen tot een fusie met Parein in de jaren '60 en uiteindelijk deel van Mondelez International - dit stuk belichaamt de rijke geschiedenis van De Beukelaer.

Voeg dit stukje erfgoed toe aan uw collectie en omarm de tijdloze elegantie van De Beukelaer's ambachtelijke meesterwerk. πŸͺ✨

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage De Beukelaer trommel Belgisch koekblik. De Beukelaer collectible. Seizoensgebonden koekblik. De Beukelaer geschiedenis. Belgische koekfabrikant. General Biscuits erfgoed. Mondelez International. Vintage koekjesverpakking. Koekjesfabriek.

Land van herkomst
BelgiΓ«

Soort object
Vintage De Beukelaer blikken trommel, vervaardigd tussen 1960 en 1979. Voorzien van een seizoensgebonden dakvormig deksel met jaargetijde-decoraties aan de zijkanten. Rustend op vier halfronde pootjes.

Onderwerp / Thema
Vintage. De Beukelaer. Koekblik. Jaargetijden. Nostalgie. Retro. Collectible. Industrieel design Vier jaargetijden. Blikken trommel. Koekjesfabrikant.

Decoratie
Seizoenen - jaargetijden - akker - boerderij - lente - zomer - herfst - winter

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Rood - blauw - geel - wit - meerkleurig

Uitgever
De Beukelaer

Merk
De Beukelaer

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los bollend oversluitdeksel - vier seizoenen

Tijdperk
1960 - 1979

Kwaliteit
Vintage met sporen van gebruik

Hoogte
16,00 cm

Lengte
8,50 cm

Breedte
11,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

Β© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel