VERKOCHT

Artikel 242 van 1105

"Douwe Egberts Aroma-Koffieblik: Een Brocant Meesterwerk uit 1989"

Artikelnummer: BT-4617-23

VERKOCHT


"Douwe Egberts Aroma-Koffieblik: Een Brocant Meesterwerk uit 1989"

  • Vervaardiger: Douwe Egberts BV Joure
  • Vervaardigingsdatum: 1989

Productbeschrijving:
De charme van het verleden komt weer tot leven met dit prachtige brocante Douwe Egberts aroma-koffieblik, vervaardigd door Douwe Egberts BV Joure in 1989. Met een scharnierend oversluitdeksel en een verfijnd art-deco motief in zwart, rood en goud, ademt dit blik de nostalgie van de Friesche koffieschenkster uit, omringd door de trotse vermelding: 'Douwe Egberts Aroma Koffie Anno 1753'. Een eerbetoon aan de grote trommel uit de jaren 30, is dit blik een ware parel voor verzamelaars van brocante of liefhebbers van Douwe Egberts.

Als eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Douwe Egberts, een Nederlandse onderneming opgericht in 1753, toont dit blik niet alleen vakmanschap maar ook een verhaal. Douwe Egberts begon als een bescheiden "winkel in koloniale waren", opgericht door Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses in Joure. Door de jaren heen heeft het bedrijf zijn vleugels uitgespreid, en deze heruitgave van het Aroma-Koffieblik weerspiegelt de tijdloze elegantie die Douwe Egberts tot een huishoudnaam heeft gemaakt.

Voeg dit stukje erfgoed toe aan uw collectie brocante blikken of geef het cadeau aan een liefhebber van Douwe Egberts. Elk detail vertelt een verhaal en brengt de rijke traditie van Douwe Egberts weer tot leven. Koester de geschiedenis, proef de aroma's en geniet van het tijdloze karakter van dit bijzondere Douwe Egberts Aroma-Koffieblik uit 1989.

Conditie:
Dit in een goede brocante staat verkerende blik vertoont enkele charmante sporen van gebruik en door leeftijd bepaalde slijtage, wat bijdraagt aan de authenticiteit. 

Afmetingen:
De hoogte van ongeveer 10,5 cm, diepte van 11,5 cm en breedte van 16,5 cm maken dit blik een opvallend stuk met een verfijnde uitstraling.

TAGS
Douwe Egberts. Aroma-Koffieblik. Brocante. Vintage. Verzamelaar. Nostalgie. Art-deco motief. Joure. 1989. Koffie. Collectie. Erfgoed. Geschiedenis. Koffieblik. Hollandse traditie.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Vintage koffiebewaarblik van Douwe Egberts

Onderwerp / Thema
Koffie - blik - brocante - vintage - productverpakking - bewaarblik - opbergblik - keuken

Decoratie
Friesche koffieschenkster - Art-Deco motief

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Zwart - rood - goud

Uitgever
Douwe Egberts B.V. Joure

Vervaardiger
Douwe Egberts B.V.

Merk
Douwe Egberts

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Scharnierend oversluitdeksel - heruitgave naar het grote winkelblik uit 1930

Tijdperk
1989

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
10,50 cm

Lengte
16,50 cm

Breedte
11,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel