Artikel 23 van 66

"Herontdek de magie van "UITWEG": Een vintage avontuur uit 1977!"

Artikelnummer: SP-4592-23
€ 17,50 (*Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. *Gratis verzending pakket in Nederland vanaf € 75,- *Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Herontdek de magie van "UITWEG": Een vintage avontuur uit 1977!"

 • Uitgever: Milton Bradley Company
 • Jaar van uitgifte: 1977

Wie leidt wie om de tuin?

Productbeschrijving:
Stap terug in de tijd en ontdek de nostalgische charme van "UITWEG," het vintage spel van MB uit 1977! Wie leidt wie om de tuin in dit intrigerende doolhofspel waar logisch denken en strategie de sleutels tot succes zijn.

 • Spelplezier sinds 1977! Herbeleef de magie van het oorspronkelijke "UITWEG" spel, uitgebracht door Milton Bradley Company. Dit klassieke tweepersoonsspel, geschikt voor avonturiers vanaf 8 jaar, is een ware uitdaging vergelijkbaar met zeeslag.
   
 • Bouw je doolhof, bescherm je "Wachter" Laat je strategisch vernuft zien terwijl je hindernissen plaatst om je tegenstander te slim af te zijn. Bouw een doolhof rond je eigen "Wachter" en laat je tegenstander verdwalen!
   
 • Logisch denken en combineren Gebruik het "Controleveld" om de juiste weg te vinden in het doolhof van je tegenstander. Wees op je hoede voor doodlopende wegen en omleidingen. Alleen de slimste spelers vinden als eerste de verborgen "Wachter" en claimen de overwinning.
   
 • 📜 Nederlandse spelregels bijgevoegd. Op de onderzijde van de doos vind je de Nederlandse spelregels, zodat je meteen aan de slag kunt. 

Conditie:
Een waardevolle vondst. Dit prachtige exemplaar verkeert in een goede vintage staat. De doos draagt enkele sporen van liefdevol gebruik en de tand des tijds. Voeg een vleugje nostalgie toe aan je spelcollectie met dit unieke stuk uit 1977.

📦 Formaat doos:

 • Hoogte: 4 cm
 • Lengte: 48,5 cm
 • Breedte: 24,5 cm

Breng "UITWEG" in huis en creëer nieuwe herinneringen met een klassiek spel dat de tand des tijds heeft doorstaan. Bestel nu en laat het strategische avontuur beginnen! 🚀


Milton Bradley was een Amerikaanse spellenuitgever en -fabrikant die werd opgericht in 1860. Het bedrijf werd een belangrijke speler in de spellenindustrie en bracht verschillende populaire spellen uit, waaronder bordspellen en puzzels. De Milton Bradley Company was verantwoordelijk voor de productie van vele klassieke spellen die velen van ons zich nog steeds herinneren en waarderen. Het bedrijf is later gefuseerd met Hasbro, een andere grote spelfabrikant.

TAGS
Vintage spel. MB (afkorting voor Milton Bradley). Uitweg. Doolhofspel. Logisch denken. Strategie. Tweepersoonsspel. Zeeslag. Nederlandse spelregels. Goede vintage staat. Doolhof. Wachter. 1977. Milton Bradley Company. Spelregels.

Land/Plaats van herkomst
Nederland

Soort object
Spel met doolhof

Onderwerp / Thema
Doolhof - deductie - geluk

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Aantal spelers
Minimum aantal spelers: 2 - Maximum aantal spelers: 2

Leeftijd
Van 8 tot 88 jaar

Moeilijkheidsgraad
Nornaal

Taal van spelregels
Nederlands

Speelduur
15 minuten tot 45 minuten

Uitgever
MB - Milton Bradley Company

Vervaardiger
Milton Bradley

Merk
MB Spellen

Materiaal
Karton - plastic

Bijzonderheden
Spelers zetten hindernissen op om elkaar te verhinderen een uitweg te vinden in het daardoor ontstane doolhof.

Tijdperk
1977

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
4,00 cm

Lengte
48,50 cm

Breedte
24,50 cm

Inhoud
Compleet!

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel