Artikel 11 van 62

"De kracht van woorden: Woordmastermind 1975 - Een vintage meesterbrein ervaring!"

Artikelnummer: SP-4597-23
€ 12,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"De kracht van woorden: Woordmastermind 1975 - Een vintage meesterbrein ervaring!"

  • Uitgever: Invicta
  • Jaar van uitgifte: 1975

Productbeschrijving
Stap binnen in de wereld van intellectuele uitdagingen met het spel Woordmastermind uit 1975, de verbeterde versie van het originele meesterbreinspel. Uitgegeven door Invicta, biedt deze vintage editie een unieke draai aan het klassieke Mastermind-concept, waarbij woorden de plaats innemen van kleuren.

Dit woordspel uit 1975 daagt u uit om je woordenschat en logisch denkvermogen te gebruiken terwijl u probeert drie- en vierletterwoorden te ontrafelen. De kleine gele lettertjes worden strategisch op het bord geplaatst, en aanwijzingen worden gegeven om u te helpen de geheime code van de Woordmaker te kraken. Zwarte aanwijzingen onthullen de juiste letter op de juiste locatie, terwijl witte aanwijzingen aangeven dat u de juiste letter hebt, maar op de verkeerde plaats.

Conditie
Deze vintage editie van Woordmastermind verkeert in goede staat, met normale sporen van gebruik en slijtage die passend zijn bij zijn leeftijd. De doos vertoont voornamelijk tekenen van slijtage, maar het spel zelf is klaar voor nieuwe intellectuele avonturen.

Afmetingen
Met een doosformaat van 3 cm hoog, 31,5 cm lang en 13,5 cm breed, biedt Woordmastermind niet alleen een intellectuele uitdaging, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw bordspelcollectie.

 

Dompel uzelf onder in de unieke ervaring van Woordmastermind, een boeiende variant van het klassieke spel. Daag uzelf uit om niet alleen logisch te denken, maar ook uw uitgebreide woordenschat te gebruiken om de codes te kraken. Ontdek de intellectuele stimulans van dit spel en laat u verrassen door de combinatie van strategie en taal.

Woordmastermind, waar de kracht van woorden en het meesterbrein samenkomen voor urenlang boeiend speelplezier. Ontgrendel de geheimen van de code en bewijs dat u de ultieme woordmeester bent!

TAGS
Vintage woordspel - Woordmeesterschap spel - Woordmastermind uit 1975 - Invicta woordspel - Retro taalspel - Logisch denkspel met woorden - Taalkundige breinuitdaging - Codebreker woordspel - Lingo-achtig woordspel - Woordraadsel oplossen

Land van herkomst
Engeland - Groot Brittannië

Soort object
Vintage woordspel Woord Mastermind

Onderwerp / Thema
Combinatie - deductie - puzzel

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Aantal spelers
Geschikt voor 2 spelers

Leeftijd
Vanaf 9 á 12 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig

Taal van spelregels
Engels - Frans - Duits - Spaans -Portugees - Zweeds - Nederlands - Noors - Deens

Speelduur
15 minuten

Auteur(s)
Meirowitz Marco

Uitgever
Invicta

Merk
Invicta

Materiaal
Plastic - kunststof - karton - papier

Bijzonderheden
Woordvariatie op het bekende Master mind met kleuren

Tijdperk
1975

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
13,00 cm

Lengte
31,50 cm

Breedte
13,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel