Artikel 17 van 62

Het tijdloze meesterwerk: SUPERMIND - Duel der Masterminds, Clipper 1975 - 1978!

Artikelnummer: SP-4556-23
€ 17,50
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Het tijdloze meesterwerk: SUPERMIND - Duel der Masterminds, Clipper 1975 - 1978!

  • Vervaardiger: Clipper, Smeets + Schippers Spellen B.V. Amsterdam
  • Jaar van uitgifte: 1975 - 1978

🎲 Clipper's Supermind - Een Geniaal Tijdperk in Spelplezier!


Productbeschrijving
In de glorieuze jaren 1975-1978 bracht Clipper het meesterlijke Supermind op de markt, een spel dat de intelligentie en strategische vaardigheden van spelers op de proef stelt. Stap in de wereld van mysterie en ontrafel de kleurrijke geheimen achter het zichtschermpje!

  • 🧠 Slimmer, Sneller, Supermind!

Supermind daagt u uit om in het geheim een rijtje kleurrijke pionnen te plaatsen en uw tegenstander 10 kansen te geven om de verborgen code te kraken. Het draait allemaal om snel denken, doeltreffende strategieën en wie als eerste de kleuren én exacte posities van de pionnen raadt, mag zichzelf kronen tot de ultieme Supermind!

  • Dubbel Mastermind - Het Ultieme Denkdoolhof!

Bent u al dichter bij de verborgen code dan uw tegenstander? Of weet de ander doeltreffender met de verkregen informatie om te gaan? Het duel der masterminds brengt een extra laag spanning en strategie met zich mee. Ontdek wie zich als eerste de Supermind mag noemen!

  • 👥 Geschikt voor u en uw Vrienden!

Supermind is geschikt voor 2-4 spelers vanaf 10 jaar, en het is een spel dat u niet alleen speelt, maar beleeft. Clipper, bekend van klassiekers zoals Risk, Cluedo, UNO, en Mad, heeft met Supermind opnieuw een meesterwerk gecreëerd dat de tand des tijds heeft doorstaan.

  • Nette Vintage Staat - Beleef de Nostalgie!

Dit prachtige spel verkeert in een nette vintage staat, met minimale sporen van gebruik en leeftijd. Bekijk de foto's om een volledig beeld te krijgen van de conditie van deze unieke Supermind-editie.

  • Formaat dat Opvalt!

Met een hoogte/dikte van 3,5 cm, een lengte van 36 cm en een breedte van 30 cm, is de Supermind-doos niet alleen een opvallend stuk in je spelcollectie, maar ook een eerbetoon aan de gouden jaren van bordspellen.

  • 🏆 Supermind - Een Klassieker Onder de Meesterbreinen!

Clipper's Supermind neemt u mee in het tijdloze plezier van logisch denken. Als codebreker ontrafel je de geheime code van uw tegenstander, terwijl de codemaker sluw zijn pionnen achter het zichtschermpje plaatst. Wie kraakt als eerste de code? De spanning stijgt terwijl je met rode en witte pinnen de weg naar overwinning bewandelt.

  • Speel Geschiedenis - Clipper's Meesterwerk!

In 1973 verkozen tot Spel van het Jaar in Groot-Brittannië door de Britse vereniging van speelgoedhandelaren, heeft Supermind de harten van spelers veroverd en blijft het een onmisbaar meesterwerk in de wereld van bordspellen.

Wacht niet langer! Voeg Supermind toe aan uw collectie en beleef het ultieme duel der masterminds. Clipper 1975 - 1978 - Een tijdloos meesterwerk dat u keer op keer uitdaagt! 🚀

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Bordspel - gezelschapsspel - familiespel

Onderwerp / Thema
Denkspel - logisch denken - deductie

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Aantal spelers
Minimaal 2 - maximaal 4

Leeftijd
Vanaf 10 jaar

Moeilijkheidsgraad
Normaal

Taal van spelregels
Nederlands - Frans

Speelduur
15 minuten tot 45 minuten

Auteur(s)
Smeets + Schippers Spellen B.V. Amsterdam

Uitgever
Clipper, Smeets + Schippers Spellen B.V. Amsterdam

Vervaardiger
Clipper

Merk
CLIPPER

Materiaal
Plastic - karton - papier

Bijzonderheden
Geschikt voor vier personen

Tijdperk
1975 - 1978

Kwaliteit
Dit spel verkeert in een goede vintage staat

Hoogte
3,50 cm

Lengte
36,00 cm

Breedte
30,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel