Artikel 10 van 46

Nostalgie van de Jaren 60 - Prachtige Amstel Bierpul in geglazuurd aardewerk!

Artikelnummer: AW-4496-23
€ 7,50
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Nostalgie van de Jaren 60 - Prachtige Amstel Bierpul in geglazuurd aardewerk!

  • Vervaardiger: Amstel Bier / Sphinx Ceramique, kunst-atelier Maastricht
  • Vervaardigingsdatum: Jaren 60

Productbeschrijving
Stap terug in de tijd en omarm de charme van de jaren 60 met deze schitterende Amstel bierpul van geglazuurd aardewerk. Met een elegante oud-roze kleur en een witte binnenkant, is deze pul een waar kunstwerk dat herinnert aan de glorieuze dagen van het Amstel bier. Met trots vervaardigd door Sphinx Ceramique, een gerenommeerd kunst-atelier in Maastricht, draagt deze bierpul een stukje Nederlandse biergeschiedenis met zich mee.

De bierpul is uitgevoerd met het verheven Amstel bier logo aan de voorkant, en het voelt stevig aan in uw hand dankzij de goed gevormde handgreep.

Afmetingen
Met een hoogte van 13,5 cm en een diameter van 9 cm (12 cm met oor), is dit stuk niet alleen een visueel genot, maar ook functioneel en handig in gebruik.

Conditie
Deze vintage Amstel bierpul heeft de tand des tijds aardig doorstaan, want hoewel breekbaar vertoont deze pul slechts geringe tekenen van gebruik en ouderdomsgerelateerde slijtage, wat bijdraagt aan zijn authentieke karakter. De bijgevoegde foto's bieden een duidelijke blik op zijn staat en verhaal.

Amstel, een naam die synoniem staat voor kwaliteit in de bierwereld, werd voor het eerst gebrouwen in 1871 en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Amsterdamse straten. Deze bierpul draagt een stukje van die geschiedenis met zich mee, terwijl het de liefde voor het brouwen en genieten van bier vastlegt.

Breng een vleugje vintage klasse in uw collectie en geniet van de tijdloze uitstraling van deze Amstel bierpul. Of het nu een decoratief pronkstuk is of een functioneel gebruiksvoorwerp, deze pul zal ongetwijfeld gesprekken op gang brengen en bewonderende blikken aantrekken. Grijp deze kans om een stukje Nederlandse biercultuur in handen te krijgen en voeg deze prachtige bierpul toe aan juw verzameling. Bestel nu en omhels de smaakvolle erfenis van Amstel Bier!

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Geglazuurde aardewerk bierpul, Amstel Bier

Onderwerp / Thema
Amstel Bier - bierpul

Decoratie
Logo in reliëf

Categorie
Aardewerk - keramiek

Kleur
Oud-roze

Uitgever
Amstel Bier

Vervaardiger
Sphinx Ceramique, kunst-atelier Maastricht

Merk
Amstel Bier

Materiaal
Aardewerk - keramiek - glazuur

Tijdperk
Jaren 60

Kwaliteit
Vintage met lichte sporen van gebruik

Hoogte
13,50 cm

Diameter
9,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel