Artikel 322 van 676

Ontdek de betovering van het verleden met deze Turkstra Beschuitbus, "De Friese Bruiloft"!

Artikelnummer: BT-4492-23
€ 7,95
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Ontdek de betovering van het verleden met deze Turkstra Beschuitbus, "De Friese Bruiloft"! 

  • Vervaardiger: opdrachtgever: Beschuitfabrieken Turkstra N.V. 
  • Vervaardigingsdatum: 1950 - 1970 

Productbeschrijving
Stap terug in de tijd en beleef de sfeer van een Friese bruiloft, compleet met dansende personen in traditionele klederdracht, dankzij de prachtige Turkstra "Friese Bruiloft" Beschuitbus. Dit cilindrische lichtgele beschuitblik is meer dan alleen een opslagplaats voor beschuiten - het is een tastbaar stukje geschiedenis dat de rijke cultuur van Nederland weerspiegelt.

Gevuld met betekenis en nostalgische charme, draagt dit beschuitblik volksdansende figuren die een tijdperk van feestelijke tradities oproepen. Vervaardigd tussen 1950 en 1970 door de befaamde Beschuitfabrieken Turkstra N.V., is deze beschuitbus meer dan een eenvoudig huishoudelijk item - het is een eerbetoon aan een tijd waarin ambacht en viering hand in hand gingen.

Het Turkstra-merk was destijds een symbool van kwaliteit en smaak, en deze beschuitbus is een perfect voorbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail. Het herkenbare logo van het bakkertje dat een beschuit triomfantelijk omhoog houdt, roept warme herinneringen op aan heerlijke momenten met familie en vrienden.

Breng een stukje historie in uw huis met de Turkstra Bruiloft Beschuitbus. Of u het nu als decoratief pronkstuk gebruikt of als gespreksonderwerp bij langskomend bezoek, deze beschuitbus belichaamt de schoonheid van het verleden en blijft een tijdloze schat die gekoesterd wordt door generaties.

Grijp deze kans om een tastbare connectie met de geschiedenis te creëren en voeg de Turkstra "Friese Bruiloft" Beschuitbus toe aan uw verzameling vandaag nog!

Conditie
Hoewel deze beschuitbus een zekere mate van gebruikssporen en slijtage vertoont die bij zijn leeftijd horen, straalt hij nog steeds de glans uit van vervlogen dagen. De bijgevoegde foto's bieden een gedetailleerd inzicht in zijn vintage staat en maken integraal deel uit van de beschrijving.

Afmetingen

  • Diameter: 10,5 cm
  • Hoogte: 21,5 cm

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Vintage beschuitbus "de Friese Bruiloft" van Turkstra

Onderwerp / Thema
Beschuitblik - blik - productverpakking - houder - reclame - Friese bruiloft - Beschuitfabrieken Turkstra N.V., Leeuwarden

Decoratie
Friese Bruiloft met volksdansende figuren

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Meerkleurig

Uitgever
Beschuitfabrieken Turkstra N.V., Leeuwarden

Vervaardiger
Beschuitfabrieken Turkstra N.V.

Merk
Turkstra

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
1950 - 1970

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
22,00 cm

Diameter
10,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel