ONLINE BETAALMETHODES: OVERBOEKING

 

Vooraf Overmaken / Bankoverschrijving
Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Als klant kunt u dan vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken.

Retro & Design werkt met 'overmaken via Mollie'. Klopt de transactie niet? Dan stort Mollie deze automatisch weer terug.

Mollie verwerkt betalingen voor webshops. Je kunt ze zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat uw geld veilig van de bank naar de webshop gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor onze webshop, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Betalen met Vooraf Overmaken?
Selecteer dan deze optie in het betaalmenu.

 

Wilt u meer weten over Vooraf overmaken / Overschrijving?
Naar de website van Wikipedia

 

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel