Artikel 9 van 68

"Spears-Spelen' Nederlandse Scrabble uitgave: Woordspelplezier met Plastic Stenen"

Artikelnummer: SP-4745-24
€ 17,50 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

 "Spears-Spelen' Nederlandse Scrabble uitgave: Woordspelplezier met Plastic Stenen"

  • Vervaardiger: Spears-Spelen / J.W. Spear & Sons Ltd, England
  • Vervaardigingsdatum: 1977

Productbeschrijving:
Welkom bij de Nederlandse uitvoering van Scrabble, gemaakt door Spears. Deze versie maakt gebruik van duurzame plastic stenen en is geschikt voor taalliefhebbers vanaf 12 jaar. Het spel is ontworpen voor 2 tot 4 spelers.

De doos bevat een Scrabble-bord met vakjes van verschillende waarden, 100 heldere plastic stenen met letters, 4 rekjes om je letters te organiseren, en een Nederlandstalige handleiding met eenvoudige instructies.

Het doel van het spel is om woorden te vormen op het bord en punten te scoren op basis van de letterwaarden en speciale vakjes. Creativiteit wordt aangemoedigd terwijl je vrienden uitdaagt voor een taalgevecht.

Elke speler begint met zeven plastic stenen, trekt nieuwe stenen na het leggen van een woord, en probeert de hoogste score te behalen door strategisch gebruik te maken van de letterwaarden en de speciale vakjes op het bord. Blanco plastic stenen kunnen tactisch worden ingezet om elke gewenste letter voor te stellen.

Het spel eindigt wanneer alle stenen zijn gebruikt en geen speler meer woorden kan vormen. De speler met de hoogste score wint.

Spears-Spelen, De Nederlandse Scrabble uitgave met plastic stenen biedt een mix van plezier en uitdaging voor vrienden en familie. Veel speelplezier!

Conditie:
Dit spel is in een keurige vintage staat met gebruikelijke sporen van gebruik en slijtage die passen bij de leeftijd. De bijgevoegde foto's vormen een integraal onderdeel van de beschrijving.

Afmetingen doos:

  • Hoogte: 3,5 cm.
  • Lengte: 36,5 cm.
  • Breedte: 19 cm.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage bordspel. Tweedehands spellen. Retro speltoestand. Leeftijdsgerelateerde slijtage. Nette vintage staat. Gebruikte bordspellen. Spelverzameling. Vintage spellen. Retro gaming. Kwaliteit spelattributen.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Dit object is een fraai bewaard gebleven vintage bordspel, vertonende normale tekenen van gebruik en leeftijdsgebonden slijtage, zoals zichtbaar op de bijgevoegde foto's die integraal deel uitmaken van de beschrijving.

Onderwerp / Thema
Tactisch bordspel. Taaluitdaging. Woordenschat-verrijking. Strategisch spelen. Taalspelplezier. Linguïstische vaardigheden. Woordformatie. Denkspel met taal. Slimme zet. Taalstrategieëen.

Categorie
Vintage Spellen

Aantal spelers
Geschikt voor 2 tot 4 spelers

Leeftijd
Vanaf 9 á 12 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig te leren

Taal van spelregels
Nederlands

Speelduur
15 minuten tot 45 minuten

Auteur(s)
Alfred Mosher Butts

Uitgever
J.W. Spear & Sons Ltd, England

Vervaardiger
J.W. Spear & Sons Ltd, England

Merk
Spears-Spelen

Materiaal
Karton - plastic

Bijzonderheden
Nederlandse uitgave - Spelregels op binnenkant deksel

Tijdperk
1977

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
3,50 cm

Lengte
36,50 cm

Breedte
19,00 cm

Inhoud
Compleet!

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel