Artikel 39 van 587

"Zeeslag: Een Vintage Maritiem Spel van MB uit 1972"

Artikelnummer: SP-4744-24
€ 14,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Zeeslag: Een Vintage Maritiem Spel van MB uit 1972"

  • Uitgever: MB - Milton Bradley Company
  • Jaar van uitgifte: 1972

Productbeschrijving:
Stap aan boord van een nostalgische reis naar 1972 met het iconische zeeslagspel van MB - Milton Bradley Company. Dit vintage spel, geliefd door generaties, laat je in de huid van een vlootcommandant kruipen, vastbesloten om de schepen van je tegenstander naar de diepten van de oceaan te sturen voordat zij jouw vloot laten zinken.

Zeeslag, een tijdloos spel dat strategie en logisch denken combineert, transporteert je naar de oceaanrasters van geheimzinnige zeeën. De uitdagende missie? Breng de vijf verschillende schepen van je tegenstander tot zinken – een vliegdekschip, slagschip, torpedojager, onderzeeër en patrouilleboot. Maar pas op, want terwijl jij je strategische zetten plant, doet de tegenstander hetzelfde met jouw vloot.

Elke speler verdeelt zijn schepen op het verticale doelwitraster, waardoor de schepen van de tegenstander verborgen blijven. Het spel vraagt om slimme keuzes, af en toe een risico en een vleugje geluk. Met rode pinnetjes markeer je treffers, en witte pinnetjes helpen je herinneren waar je de plank missloeg. Het draait allemaal om tactisch denken en het vermijden van schotenverspilling terwijl je jouw vloot leidt naar glorieuze overwinning.

Conditie:
De conditie van dit vintage exemplaar is bewonderenswaardig. Hoewel de doos tekenen van gebruik vertoont en getekend is door de tand des tijds, straalt het spel nog steeds zijn charme uit.

Afmetingen doos:
De afmetingen van de doos – 4 cm hoog, 24,5 cm lang en 48,5 cm breed – maken het een compact maar indrukwekkend stuk voor verzamelaars en liefhebbers.

"Zeeslag" is niet zomaar een spel; het is een spannende driedimensionale ervaring voor vader en zoon, waar behendigheid en tactisch inzicht worden gecombineerd. Ontstaan uit het klassieke "Zeeslagje spelen", is dit spel een educatieve, plezierige en spannende reis door de wereld van maritieme strategie.

Beleef opnieuw de opwinding van dit tijdloze spel, dat niet alleen een stukje geschiedenis belichaamt maar ook een onvergetelijke bron van vermaak is voor het hele gezin. Zeeslag – waar liggen de boten van de tegenstander? Het avontuur begint hier, op het oceaanraster van herinneringen.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage zeeslagspel. MB Milton Bradley Company. Retro bordspel. Klassiek strategisch spel. Zeeslag 1972 editie. Nostalgisch bordspel. Verzamelbaar gezelschapsspel. Oceaanraster strategie. Iconisch maritiem spel. Vintage MB spellen 1970s.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Een nostalgisch vintage bordspel, het Zeeslagspel uit 1972 van MB - Milton Bradley Company, biedt een klassieke maritieme ervaring met strategische diepgang en verzamelbare charme.

Onderwerp / Thema
Bordspel. Gezelschapsspel. Strategisch spel. Familiespel. Deductief spel. Oorlogsspel. Vintage spel. Maritiem thema. Klassiek gezelschapsspel. Strategische uitdaging.

Categorie
Vintage Spellen

Kleur
Rood - wit - blauw - grijs - meerkleurig

Aantal spelers
Minimum aantal spelers: 2 Maximum aantal spelers: 2

Leeftijd
Van 8 tot 88 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig

Taal van spelregels
Nederlands

Speelduur
15 minuten tot 45 minuten

Uitgever
MB - Milton Bradley Company

Vervaardiger
Parker

Merk
MB spellen

Materiaal
Plastic - karton

Bijzonderheden
Spelregels aan de binnenkant deksel van de doos

Tijdperk
1972

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
4,50 cm

Lengte
48,50 cm

Breedte
24,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel