VERKOCHT

Artikel 113 van 1119

"Authentiek Vintage Bewaarblik voor Peijnenburg Ontbijtkoek: Herbeleef het Verleden met Heerlijke Smaak!"

Artikelnummer: BT-4738-24

VERKOCHT


"Authentiek Vintage Bewaarblik voor Peijnenburg Ontbijtkoek: Herbeleef het Verleden met Heerlijke Smaak!"

  • Fabrikant: Koninklijke Pijnenburg B.V.
  • Productiedatum: 1983

Productbeschrijving:
Vintage bewaarblik van Peijnenburg, speciaal uitgebracht ter ere van het 100-jarig bestaan van dit geliefde Nederlandse ontbijtkoekmerk. Dit prachtige rechthoekige blik, vervaardigd door Koninklijke Pijnenburg B.V. in 1983, is niet alleen een bewaarplek voor lekkernijen maar ook een waardevol verzamelobject voor liefhebbers van Peijnenburg en nostalgische decoraties.

Het blik ademt historie met zijn bruin/oranje achtergrond, een afbeelding van de bakkersfabriek uit 1883 aan de linkerzijde, een traditionele bakker aan de rechterkant, en in het midden een gezin dat geniet van de heerlijke Peijnenburg ontbijtkoek. De oproep "Peijnenburg's koek, de keuze van echte koekliefhebbers" nodigt onweerstaanbaar uit om te genieten van deze smakelijke traktatie.

Op de voorkant van het blik prijken levendige afbeeldingen van een paard en wagen, schepen en een vrachtwagen, symbolisch voor de diverse vervoersmiddelen die werden ingezet om deze ontbijtkoek bij u thuis te krijgen. Aan de achterzijde sieren beelden van hoogwaardige ingrediënten zoals foelie, tarwe, muskaatnoot, kruidnagel, kaneel en gember, allemaal gebruikt in het traditionele familierecept voor Peijnenburg ontbijtkoek.

De afmetingen van dit bijzondere blik zijn:

  • Hoogte: 9,5 cm
  • Lengte: 30,5 cm
  • Breedte: 10,5 cm

Conditie:
Dit authentieke bewaarblik verkeert in goede staat, met normale gebruikssporen die passen bij zijn leeftijd. De bijgevoegde foto's bieden een nauwkeurig beeld van de conditie van het blik.


Peijnenburg, opgericht in 1883, is een Nederlandse bakkerij die door de jaren heen is uitgegroeid tot een nationaal icoon. Hun ontbijtkoek, gemaakt volgens ambachtelijke recepten, is geliefd om zijn unieke smaak en voedzame ingrediënten. Het merk, dat begon als een bescheiden bakkerij in Geldrop, is nu een onmisbaar onderdeel van vele huishoudens.

Met een uitgebreid assortiment, waaronder klassieke volkorenkoek, koek met rozijnen en notenkoek, blijft Peijnenburg vasthouden aan zijn filosofie van het gebruik van de beste ingrediënten en het handhaven van hoge kwaliteitsnormen. Naast het ontbijt is Peijnenburg ontbijtkoek ook geliefd als een heerlijke en gezonde snack op elk moment van de dag, en het blijft een vertrouwd onderdeel van het dagelijks leven van velen.

Met zijn rijke geschiedenis, traditionele recepten en onmiskenbare smaak blijft Peijnenburg synoniem staan voor kwaliteit en genot. Voeg dit prachtige authentieke bewaarblik toe aan uw collectie en breng de warmte en smaak van Peijnenburg ontbijtkoek in uw huis. Een unieke kans om het verleden te herbeleven en te genieten van een stukje Nederlandse culinaire traditie.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Peijnenburg bewaarblik. Nostalgisch ontbijtkoekblik. Koninklijke Pijnenburg B.V.. Peijnenburg 100 jaar jubileum. Peijnenburg ontbijtkoek. Verzamelobject Peijnenburg. Peijnenburg bakkerij Geldrop.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Dit vintage bewaarblik voor Peijnenburg ontbijtkoek is een charmant rechthoekig verzamelobject dat het rijke erfgoed van het merk weerspiegelt met levendige afbeeldingen en een nostalgische uitstraling.

Onderwerp / Thema
Vintage koekblik. Verzamelobject. Ontbijtkoekverpakking. Bewaarblik. Peijnenburg trommel. Nostalgische bakkersblik. Jubileumuitgave. Retro ontbijtkoekverpakking. Historisch bewaarblik. Verzamelbaar blikwerk.

Decoratie
Vintage bewaarblik voor Peijnenburg ontbijtkoek gedecoreerd met levendige afbeeldingen van de bakkersfabriek, een traditionele bakker, een gezin en symbolen van vervoersmiddelen, plus ingrediënten op de achterzijde, in warme bruin en oranje tinten.

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Bruin/oranje - meerkleurig

Uitgever
Koningklijke Pijnenburg B.V

Merk
Peijnenburg

Materiaal
Blik - metaal - opdruk

Bijzonderheden
Uitgebracht ter gelegenheid van het 110-jarig jubileum - los inzetdeksel

Tijdperk
1983

Kwaliteit
Vintage staat met sporen van gebruik

Hoogte
9,00 cm

Lengte
30,00 cm

Breedte
10,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel