Artikel 14 van 164

"Vintage Verkade Koektrommel met Hollandse Landschappen en Huizen"

Artikelnummer: BT-4731-24
€ 7,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Vintage Verkade Koektrommel met Hollandse Landschappen en Huizen"

  • Vervaardiger: Koninklijke Verkade Fabrieken B.V.
  • Vervaardigingsdatum: 1950 - 1990

Productbeschrijving:
Deze rechthoekige koektrommel is vervaardigd door de Koninklijke Verkade Fabrieken B.V. in Zaandam, Holland, ergens tussen 1950 en 1990. De trommel heeft een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken, voorzien van een los oversluitdeksel met steunvoor, een rolrand aan het deksel en een vouwrand aan de doos.

Wat betreft de decoratie heeft het koekblik een witte achtergrond met veelkleurige tekeningen van Hollandse landschappen gedurende de vier seizoenen, inclusief afbeeldingen van vogels en traditionele woningen. Bovenop de trommel is een kasteel te zien. De tekst "VERKADE Koninklijke Verkade Fabrieken Zaandam Holland" is in reliëf op de onderkant aangebracht, van binnenuit te lezen.

Conditie:
De vintage staat van de koektrommel is goed, met normale sporen van gebruik en slijtage gerelateerd aan de leeftijd van het item. De bijgevoegde foto's maken deel uit van de beschrijving en tonen de authentieke uitstraling van dit historische stuk.

Afmetingen:
Wat betreft de afmetingen, heeft de koektrommel een breedte van 13.5 cm en een hoogte van 6.0 cm.

Deze Verkade koektrommel is een aantrekkelijk stuk voor verzamelaars en liefhebbers van vintage items, waarin de geschiedenis van het iconische merk en de schoonheid van Hollandse landschappen samenkomen.


Verkade is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn productie van zoetwaren, voornamelijk chocolade en koekjes. Het bedrijf werd opgericht in 1886 door Ericus Gerhardus Verkade, en het hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam, Nederland. Verkade staat bekend om zijn hoogwaardige chocoladeproducten en diverse assortiment koekjes.

Het merk Verkade heeft een sterke reputatie opgebouwd in Nederland en is bekend bij consumenten vanwege zijn lange geschiedenis, kwaliteitsproducten en de nadruk op duurzaamheid. 

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Verkade vintage koektrommel. Hollandse landschappen decoratie. Koninklijke Verkade Fabrieken. Retro koekblik. Historische Verkade blikken. Verzamelobject koektrommel. Retro keukenaccessoires. Hollandse thema-koektrommel.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Blikken Verkade koektrommel met rechthoekige vorm, vervaardigd tussen 1950 en 1990 met afgeronde hoeken en een los oversluitdeksel. Versiert met kasteel en zwanen en Hollandse landschappen en traditionele woningen.

Onderwerp / Thema
Vintage blik. Hollandse landschappen. Koninklijke Verkade. Nostalgisch decor. Verzamelen. Koektrommel. Verkade Zaandam Holland

Decoratie
Hollandse landschappen - kasteel met vijver en zwanen

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Groen - blauw - meerkleurig

Uitgever
Verkade

Vervaardiger
Koninklijke Verkade Fabrieken B.V.

Merk
Verkade

Materiaal
Blik - metaal - opdruk

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel - gemerkt

Tijdperk
1950 - 1990

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
6,00 cm

Lengte
21,20 cm

Breedte
13,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel