VERKOCHT

Artikel 14 van 1128

"Wie is het?": Ontdek het Tijdloze Plezier van dit Vintage Gezelschapsspel uit 1981!

Artikelnummer: SP-4713-24

VERKOCHT


"Wie is het?": Ontdek het Tijdloze Plezier van dit Vintage Gezelschapsspel uit 1981!

  • Vervaardiger: Milton Bradley
  • Vervaardigingsdatum: 1981

Productbeschrijving:
Ervaar het tijdloze plezier van "Wie is het?" - het klassieke gezelschapsspel dat families en vrienden al sinds 1981 verbindt! Oorspronkelijk vervaardigd door Milton Bradley, biedt dit spel gegarandeerd urenlang vermaak voor jong en oud.

Stap in de wereld van mysterie en onthulling met dit prachtige vintage exemplaar. Het spel wordt gespeeld door twee spelers, elk gewapend met een bord vol intrigerende portretten die wachten om onthuld te worden. De diversiteit aan kenmerken op de kaartjes zorgt voor een boeiende ervaring, met verschillende stijlen zoals brillen, rood haar, snorren, en meer.

Laat je meeslepen door het spelverloop, waarbij elke zet een cruciale rol speelt in het onthullen van de identiteit van je tegenspeler. Sluit strategische vragen af met een klap, waarbij je stap voor stap dichter bij de waarheid komt. De spanning stijgt terwijl je de lijst met mogelijke personen steeds verder verkleint.

Spelregels aan binnenzijde van het deksel!

Afmetingen doos:
De doos met afmetingen van 4 cm x 41 cm x 26 cm herbergt niet alleen het plezier, maar ook een stukje nostalgie.

Conditie:
Dit vintage exemplaar verkeert in een nette staat, met slechts subtiele sporen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage - een bewijs van zijn rijke geschiedenis en het vele plezier dat het heeft geboden.

Bekijk de bijgevoegde foto's om een glimp op te vangen van de conditie van dit prachtige spel. "Wie is het?" is niet zomaar een spel; het is een tijdloos avontuur dat generaties heeft samengebracht. Maak dit vintage exemplaar nu deel van jouw collectie en breng opnieuw de vreugde van gezelschapsspellen tot leven!

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage gezelschapsspel. Wie is het? 1981 editie. MB spellen. Klassiek bordspel. Identiteitsraadspel. Retro entertainment. Tactisch raden. Nostalgisch familiespel. Milton Bradley collectible. Bordspel conditie vintage.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
"Wie is het?" is een klassiek gezelschapsspel uit 1981, vervaardigd door Milton Bradley. Dit tactische bordspel, bedoeld voor twee spelers, draait om het raden van elkaars mysterieuze personage door slimme vragen te stellen en kenmerken te elimineren.

Onderwerp / Thema
Raadspel. Identiteitsonthulling. Tactisch raden. Gezelschapsspel voor twee. Vintage bordspel. Milton Bradley collectible. Strategische vragen. Thema-uitbreidingen. Retro entertainment. Familievriendelijk spel.

Categorie
Vintage spellen - Deductie, Vaardigheid, Strategie

Kleur
Rood - blauw - meerkleurig

Aantal spelers
Minimaal 2 spelers - maximaal 2 spelers

Leeftijd
"Van 7 tot 70 jaar"

Moeilijkheidsgraad
Normaal

Taal van spelregels
Nederlands

Speelduur
15 minuten tot 45 minuten

Auteur(s)
Theora Design (Ora en Theo Coster)

Uitgever
MB - Milton Bradley Company

Vervaardiger
Milton Bradley

Fabrikant
Hasbro

Merk
MB Spellen

Materiaal
Karton - plastic - papier

Bijzonderheden
Spelregels aan binnenzijde van het deksel! - Met slimme vragen het juiste gezicht vinden

Tijdperk
1981

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
4,00 cm

Lengte
41,00 cm

Breedte
26,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel