VERKOCHT

Artikel 162 van 1128

"Ervaar de tijdloze elegantie van de Vintage Tupperware 'Kornuit' Kaasdoos - Een Stijlvolle Terugblik in Wit en Donkerbruin!

Artikelnummer: TW-4710-24

VERKOCHT


"Ervaar de tijdloze elegantie van de Vintage Tupperware 'Kornuit' Kaasdoos - Een Stijlvolle Terugblik in Wit en Donkerbruin!

  • Vervaardiger: Tupperware Plastic Company
  • Vervaardigingsdatum: 1982 - 1987

Productbeschrijving:
Laat je betoveren door de charmante nostalgie van de Vintage Tupperware kaasdoos, liefkozend bekend als de 'Kornuit,' met zijn verfijnde wit en donkerbruin ontwerp. Vervaardigd door de gerenommeerde Tupperware Plastic Company tussen 1982 en 1987, straalt deze kaasdoos tijdloze kwaliteit uit en voegt een vleugje geschiedenis toe aan je keuken.

Officieel gedoopt tot de 'Cracker Server' door Tupperware, overstijgt deze veelzijdige schat zijn oorspronkelijke doel om kaas langer vers te houden. Het is ook een modieuze metgezel als lunchbox voor onderweg, waardoor het een must-have item is voor liefhebbers van vintage en functionaliteit.

Conditie:
Deze vintage kaasdoos verkeert in buitengewoon goede staat, met slechts subtiele tekenen van slijtage die getuigen van zijn rijke geschiedenis. Bekijk de foto's voor een gedetailleerd overzicht van de onderscheidende kenmerken van dit verzamelobject.

Afmetingen:

  • Lengte: 21,5 cm
  • Breedte: 17 cm
  • Hoogte: 11 cm

Duik in de geschiedenis van Tupperware, een pionier op het gebied van huishoudelijke innovatie sinds 1944. Deze Vintage Kaasdoos is doordrenkt met de erfenis van Earl Tupper, de visionaire oprichter, en belichaamt de evolutie van Tupperware-producten.

Voeg een vleugje klasse toe aan je keuken en voel de erfenis van Tupperware met deze Vintage Kaasdoos. Wees snel, want dit stijlvolle collector's item is een ode aan tijdloze elegantie!"

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Tupperware. Kornuit Kaasdoos. Retro keukenaccessoires. Tupperware Plastic Company. Collectible keukengerei. Nostalgische kaasopslag. Tijdloze keukenitems. Donkerbruin en wit design. Tupperware Cracker Server. Keukenverzamelobjecten uit de jaren 80

Land/Plaats van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
De Vintage Tupperware 'Kornuit' Kaasdoos is een stijlvol en veelzijdig keukenitem uit de jaren 80. Met een tijdloos ontwerp in donkerbruin en wit. Dit verzamelobject van Tupperware straalt nostalgie en klasse uit.

Onderwerp / Thema
Vintage keukenaccessoires. Retro design. Tupperware erfgoed. Nostalgische keukenitems. Jaren 80 verzamelobjecten. Duurzaam plastic. Stijlvolle opslagoplossingen. Tupperware geschiedenis. Iconisch keukengerei. Functionele vintage decoratie.

Decoratie
Ribbels

Categorie
Vintage Tupperware

Kleur
Wit - bruin

Auteur(s)
Earl Tupper

Uitgever
Tupperware Brands Corporation

Vervaardiger
Tupperware Plastic Company

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Bijzonderheden
Tweedelig

Tijdperk
Vanaf 1982

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
11,00 cm

Lengte
21,50 cm

Breedte
17,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel