VERKOCHT

Artikel 164 van 1128

"Verfijnde Nostalgie: Bolletje's Historische Beschuitbus met Bakkertje-Logo - Een Tijdloos Culinair Erfgoed"

Artikelnummer: BT-4708-24

VERKOCHT


"Verfijnde Nostalgie: Bolletje's Historische Beschuitbus met Bakkertje-Logo - Een Tijdloos Culinair Erfgoed"

  • Vervaardiger: Verblifa (vereenigde blik fabrikanten)
  • Vervaardigingsdatum: 1950 - 1980

Productbeschrijving:
Stap binnen in de tijdloze wereld van Bolletje met deze unieke beschuitbus, vervaardigd door Verblifa, de verenigde blik fabrikanten, tussen 1950 en 1980. Dit bijzondere stuk brengt niet alleen de Nederlandse geschiedenis tot leven, maar ook de onvergetelijke charme van Bolletje's bakkerijproducten.

De cilindervormige metalen bus, met een hoogte van 22,5 cm en een diameter van 11 cm, is zorgvuldig ontworpen om de heerlijke Bolletje-beschuiten vers te houden. Maar deze bus biedt meer dan alleen functionaliteit; het is een tastbaar stukje nostalgie dat teruggaat naar de roots van Bolletje's ambachtelijke traditie.

Het hartverwarmende logo van een vrolijk lachend bakkertje, gehuld in een traditioneel bakkersuniform met een kenmerkende bakkersmuts, siert trots deze beschuitbus. Dit emblematische symbool belichaamt de kernwaarden van Bolletje: ambachtelijkheid, authenticiteit en ongeëvenaarde kwaliteit.

Als een onmisbaar element in Nederlandse huishoudens, vertegenwoordigt deze beschuitbus met het bakkertje-logo meer dan alleen een bewaarmiddel. Het is een erfstuk dat generaties verbindt, waar Bolletje-beschuiten een vaste plaats hebben gevonden bij ontbijten en speciale gelegenheden.

Conditie:
Deze vintage schat vertoont tekenen van gebruik en leeftijd, wat bijdraagt aan zijn charme en authenticiteit. Bekijk de foto's als onderdeel van de beschrijving en laat je meevoeren naar de rijke geschiedenis en smaakvolle tradities van Bolletje. Voeg dit stukje Nederlandse culinaire geschiedenis toe aan je collectie en geniet van de tijdloze flair van Bolletje's beroemde bakkertje-logo.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Bolletje beschuitbus. Vintage Bolletje blik. Historisch bakkerslogo. Nederlandse culinaire geschiedenis. Verblifa beschuitbus. Bolletje collectibles. Iconische Nederlandse merken. Bakkertje-logo erfgoed. Vintage keukenaccessoires. Bolletje verzamelobject.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Deze Bolletje beschuitbus is een vintage cilindervormige metalen bus, vervaardigd tussen 1950 en 1980 door Verblifa. Het opvallende kenmerk is het vrolijk lachende bakkertje-logo van Bolletje, dat ambachtelijkheid en kwaliteit belichaamt.

Onderwerp / Thema
Vintage keukenaccessoire. Nederlandse bakkerijtraditie. Bolletje verzamelobject. Culinaire nostalgie. Iconisch bakkertje-logo. Historisch bakkerserfgoed. Verblifa ambacht. Retro bewaarmiddel. Nederlandse merkgeschiedenis. Bolletje memorabilia.

Decoratie
Bolletje bakkertje met beschuit in hand in rode ruitvorm

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Crémegeel - rood

Uitgever
Bolletje b.v.

Vervaardiger
Verblifa (vereenigde blik fabrikanten)

Merk
Bolletje

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
1950 - 1980

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
22,50 cm

Diameter
11,00 cm

Inhoud
Geschikt voor een hele rol beschuit

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel