Artikel 30 van 164

"Vintage Rode ARK Beschuitbus met bloemen en vlinders: Tijdloze Schoonheid en Bakkerijhistorie"

Artikelnummer: BT-4704-24
€ 11,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Vintage Rode ARK Beschuitbus met bloemen en vlinders: Tijdloze Schoonheid en Bakkerijhistorie"

  • Vervaardiger: ARK
  • Vervaardigingsdatum: 1950 - 1975

Productbeschrijving:
Deze prachtige rode vintage beschuitbus van ARK, met een vervaardigingsdatum tussen 1950 en 1975, is een tijdloos stuk dat de rijke geschiedenis van ARK weerspiegelt. Bewonder het vakmanschap van ARK, met een los oversluitdeksel voorzien van een elegante rolrand en gedecoreerd met bloemen, vlinders en sterren. De hoge ronde beschuitbus ademt authenticiteit met een gefelste langsnaad in doos en bodem, en de decoratie bestaat uit een rode ondergrond met witte bloemen en goudkleurige vlinders en sterren. Open het deksel om de blanke binnenzijde te onthullen, een subtiele tegenhanger van het levendige exterieur.

Conditie:
In nette vintage staat, vertoont deze ARK beschuitbus normale sporen van gebruik en leeftijd-gerelateerde slijtage, wat bijdraagt aan zijn karakter. De gedetailleerde decoratie en de merknaam "ARK" op de rand van het deksel brengen een vleugje nostalgie in huis.

Afmetingen:
Met afmetingen van 22,6 cm in hoogte en een diameter van 11,0 cm past dit stuk moeiteloos in diverse interieurstijlen.

Laat u meevoeren naar de begindagen van Ark's, een ambachtelijke bakkerij die later uitgroeide tot een iconische beschuitfabriek aan de Zwolseweg. Voeg een vleugje geschiedenis en charme toe aan je huis met deze vintage ARK beschuitbus - een eerbetoon aan de rijke bakkerijtraditie van weleer! Deel de herinneringen en geniet van de unieke esthetiek die dit stuk te bieden heeft.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage ARK Beschuitbus. Rode Beschuitbus. Blemen en Vlinders. Retro Beschuitbus ARK. Historische Bakkerij. ARK Bakkerijgeschiedenis. Decoratieve Beschuitbus. Authentieke Vintage Keukenitems. Ambachtelijke Bakkerij Erfgoed. Keukenaccessoires. ARK Merknaam

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Rode vintage ARK beschuitbus, gemaakt tussen 1950 en 1975. Een authentiek keukenitem met een hoge ronde vorm, bloemen-, vlinder- en sterrendecoratie. Dit stukje bakkerijhistorie past in elke keuken.

Onderwerp / Thema
Vintage keukenaccessoires. Bakkerijhistorie. Retro decoratie. Ambachtelijke keukenstukken. Nostalgisch keukenitem. Authentieke keukendecoratie. Rode decoratieve voorwerpen. Erfgoed bakkerijartikelen. Historisch keukenstuk. Stijlvolle retro details.

Decoratie
Vlinders - bloemen - sterren

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Rood - wit - goud

Uitgever
ARK

Vervaardiger
ARK

Merk
ARK

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
1950 - 1975

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
22,50 cm

Diameter
11,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel