Artikel 39 van 545

"Reis terug in de tijd met deze Vintage Houten Autobaan: Speelgoedplezier met een Vleugje Nostalgie!"

Artikelnummer: SP-4701-24
€ 14,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Reis terug in de tijd met deze Vintage Houten Autobaan: Speelgoedplezier met een Vleugje Nostalgie!"

  • Vervaardiger: onbekend
  • Vervaardigingsdatum: Jaren 80

Productbeschrijving:
Ontdek de charme van een nostalgische houten autobaan uit de jaren '80, een tijdloos stuk speelgoed waar plezier en eenvoud samenkomen! Deze stevige autobaan met maar liefst 4 etages laat uw kinderen betoverd raken terwijl ze de kleurrijke wereld van geel, groen, blauw en rood verkennen.

Laat de spanning stijgen terwijl de autootjes bovenaan de baan worden geplaatst en vervolgens met een vrolijke snelheid naar beneden racen. De speelervaring is vergelijkbaar met een knikkerbaan, waarbij de auto's opwindend hun weg vinden langs elke etage.

De vintage uitstraling en levendige kleuren maken deze autobaan niet alleen een speelgoedklassieker, maar ook een decoratief stuk dat de speelruimte opfleurt.

Afmetingen:
Met een hoogte van 31,5 cm, lengte van 36,5 cm en breedte van 12,5 cm is deze autobaan perfect ontworpen voor eindeloos speelplezier.

Conditie:
Deze houten autobaan verkeert in een uitstekende vintage staat, met slechts minimale tekenen van gebruik en enkele natuurlijke sporen van slijtage die bij de leeftijd horen. De bijgevoegde foto's vormen een integraal onderdeel van de beschrijving, waardoor je een gedetailleerd beeld krijgt van de charme en authenticiteit van dit prachtige stuk speelgoed uit het verleden. Koester de subtiele patina die de tand des tijds heeft achtergelaten, waardoor deze autobaan een uniek karakter krijgt dat elke speelsessie nog specialer maakt.

Geniet van de eenvoudige vreugde van dit tijdloze stuk speelgoed, dat niet alleen kinderen maar ook volwassenen meeneemt op een reis terug in de tijd. Bestel nu en geef de volgende generatie de kans om te spelen met een stukje geschiedenis!

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage houten autobaan. Jaren '80 speelgoed. Stevige autobaan met 4 etages. Kleurrijke knikkerbaan. Retro kinderspeelgoed. Houten autobaan met minimale slijtage. Nostalgische speelervaring. Authentieke vintage staat. Decoratief vintage speelgoed.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Charmante houten autobaan uit de jaren '80 met 4 etages. Het speelgoed is vervaardigd in een vrolijke kleurencombinatie van geel, groen, blauw en rood, vergelijkbaar met een knikkerbaan.

Onderwerp / Thema
Vintage speelgoed. Houten autobaan. Jaren '80. Kleurrijk design. Knikkerbaan-ervaring. Kinderspeelgoed. Nostalgie. Retro decor. Minimale slijtage. Authentieke vintage staat.

Categorie
Vintage speelgoed

Kleur
Rood - geel - groen - blauw

Aantal spelers
Meerdere

Leeftijd
Vanaf 4 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig

Vervaardiger
Onbekend

Merk
Onbekend

Materiaal
Hout - verf

Bijzonderheden
Autobaan met vier etages

Tijdperk
Jaren 80

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
31,50 cm

Lengte
36,50 cm

Breedte
12,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel