Artikel 15 van 69

"Update je Scrabble-ervaring: Vintage Houten Draaitafel uit 1957 in Originele Verpakking!"

Artikelnummer: SP-4699-24
€ 14,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

"Update je Scrabble-ervaring: Vintage Houten Draaitafel uit 1957 in Originele Verpakking!"

  • Vervaardiger: SIO voor J.W. Spear & Sons Ltd, England
  • Vervaardigingsdatum: 1957

Productbeschrijving:
Stap terug in de tijd met deze prachtige Vintage Scrabble houten draaitafel, een zeldzaam juweel uit 1957, nog steeds gehuld in zijn originele verpakking! Vervaardigd door SIO voor J.W. Spear & Sons Ltd, England, is deze draaitafel niet alleen een functioneel accessoire voor het geliefde Scrabblespel, maar ook een tastbaar stukje geschiedenis.

Met zijn handige ovale kartonnen koker, gedecoreerd in levendig rood en voorzien van het iconische "Scrabble" logo, biedt deze draaitafel een unieke presentatie. De verpakking vertoont tekenen van leven en herbergt een schat van een draaitafel, bestaande uit twee delen die naadloos in elkaar passen. Rustend op vier charmante houten wieltjes, wordt dit vintage stuk geleverd met de verfijnde tekst: "Vervaardigd door SIO voor J.W. Spear & Sons Ltd, Eng. agent van production and marketing co., Newton Connecticut."

Maak je Scrabble-ervaring compleet en hef het gedoe op van het draaien van het speelbord om de woorden te zien. Plaats eenvoudig het spelbord op de draaitafel en geniet van een moeiteloze rotatie, waardoor het speelveld altijd recht voor je ligt. Onmisbaar voor elke Scrabble-liefhebber!

Conditie:
De draaitafel zelf verkeert in een prachtige vintage staat, waarbij de verpakking trots de sporen van zijn levensreis draagt, wat alleen maar bijdraagt aan de unieke uitstraling.

Afmetingen:
Met afmetingen van 3 cm in hoogte, 39 cm in lengte en 39 cm in breedte, is dit stuk geschiedenis niet alleen functioneel, maar ook een opvallend decoratief element.

Breng een vleugje nostalgie in je Scrabble-spel en voeg dit zeldzame vintage pronkstuk toe aan je verzameling. Mis deze unieke kans niet om een stukje historie en functionaliteit in huis te halen. Bestel nu en beleef Scrabble op een geheel nieuwe manier!

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage Scrabble draaitafel. Houten spelaccessoire. J.W. Spear & Sons Ltd. Scrabble verzamelitem. Retro bordspelaccessoire. SIO draaitafel 1957. Originele verpakking Scrabble. Vintage bordspeldecor. Historisch Scrabble-accessoire. Uniek Scrabble verzamelo

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Houten Scrabble draaitafel, uit 1957 van SIO voor J.W. Spear & Sons Ltd. Nog in de originele rode kartonnen koker, met Scrabble-logo. Ontworpen om het Scrabble speelbord eenvoudig te kunnen draaien, waardoor het speelveld altijd recht voor de speler ligt.

Onderwerp / Thema
Vintage design. Retro bordspelaccessoire. Houten draaitafel. Scrabble verzamelobject. Originele verpakking. Jaren '50 ontwerp. Nostalgisch thema. Scrabble-erfgoed. Kartonnen koker. Unieke spelervaring.

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Rood - hout

Uitgever
SIO voor J.W. Spear & Sons Ltd, England

Vervaardiger
SIO

Merk
SIO

Materiaal
Hout - metaal - karton

Bijzonderheden
In originele verpakking

Tijdperk
1957

Kwaliteit
Goede vintage staat - verpakking heeft diverse sporen van gebruik

Hoogte
3,00 cm

Lengte
39,00 cm

Breedte
39,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel