VERKOCHT

Artikel 122 van 593

"Douwe Egberts Aroma-Koffieblik: Een Tijdloos Meesterwerk uit 1989"

Artikelnummer: BT-4665-24

VERKOCHT


"Douwe Egberts Aroma-Koffieblik: Een Tijdloos Meesterwerk uit 1989"

  • Fabrikant: Douwe Egberts BV Joure
  • Fabricagedatum: 1989

Productomschrijving:
Herleef de charme van vervlogen tijden met dit prachtige brocante Douwe Egberts aroma-koffieblik, vervaardigd door Douwe Egberts BV Joure in 1989. Het blik, voorzien van een scharnierend oversluitdeksel en een verfijnd art-deco motief in zwart, rood en goud, straalt de nostalgie uit van de Friesche koffieschenkster, omringd door de trotse vermelding: 'Douwe Egberts Aroma Koffie Anno 1753'. Als eerbetoon aan de iconische trommel uit de jaren 30 is dit blik een waardevolle aanwinst voor verzamelaars van brocante en liefhebbers van Douwe Egberts.

Dit blik, als eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Douwe Egberts, een Nederlandse onderneming opgericht in 1753, toont niet alleen vakmanschap, maar vertelt ook een verhaal. Wat begon als een bescheiden "winkel in koloniale waren" door Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses in Joure, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een welbekende naam. Deze heruitgave van het Aroma-Koffieblik weerspiegelt de tijdloze elegantie die Douwe Egberts kenmerkt.

Voeg dit stukje erfgoed toe aan uw collectie brocante blikken of schenk het aan een Douwe Egberts liefhebber. Elk detail vertelt een verhaal en brengt de rijke traditie van Douwe Egberts weer tot leven. Koester de geschiedenis, geniet van de aroma's en laat het tijdloze karakter van dit bijzondere Douwe Egberts Aroma-Koffieblik uit 1989 tot zijn recht komen.

Conditie:
Dit brocante blik verkeert in goede staat met enkele charmante sporen van gebruik en door leeftijd bepaalde slijtage, wat bijdraagt aan de authenticiteit.

Afmetingen:
Met een hoogte van ongeveer 10,5 cm, diepte van 11,5 cm en breedte van 16,5 cm is dit blik een opvallend stuk met een verfijnde uitstraling.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Douwe Egberts. Aroma-Koffieblik. Vintage koffieblik. Collectible koffieblik. Douwe Egberts BV Joure. Art-deco motief. Friesche koffieschenkster. Koffie Anno 1753. Nostalgische koffieblikken.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Douwe Egberts Aroma-Koffieblik uit 1989. Prachtig vintage brocante item van Douwe Egberts BV Joure. Met een scharnierend deksel en een verfijnd art-deco motief in zwart, rood en goud, straalt het de nostalgische charme uit van de Friesche koffieschenkster

Onderwerp / Thema
Vintage koffieblik. Brocante decoratie. Douwe Egberts geschiedenis. Nostalgiech design. Art-deco motief. Koffieverzamelobject. Historisch erfgoed. Cadeau voor koffieliefhebbers. Jaren 30 stijl. Dutch design. Collector's item. Douwe Egberts memorabilia. Ko

Decoratie
Friesche koffieschenkster - Art-Deco motief

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Zwart - rood - goud

Uitgever
Douwe Egberts B.V. Joure

Vervaardiger
Douwe Egberts B.V.

Merk
Douwe Egberts

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Scharnierend oversluitdeksel - heruitgave naar het grote winkelblik uit 1930

Tijdperk
1989

Kwaliteit
Vintage met sporen van gebruik

Hoogte
10,50 cm

Lengte
16,50 cm

Breedte
11,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel