VERKOCHT

Artikel 145 van 1128

Uniek Vintage Suske en Wiske Aardewerken Bordje - Limited Edition 1990, roodtinten

Artikelnummer: AW-4630-24

VERKOCHT


Uniek Vintage Suske en Wiske Aardewerken Bordje - Limited Edition 1990, roodtinten

  • Vervaardiger: Standaard Uitgeverij NV. Antwerpen
  • Vervaardigingsdatum: 1990

Productbeschrijving
Voeg een vleugje nostalgie toe aan uw collectie met dit prachtige vintage Suske en Wiske aardewerken bordje. Met een sfeervolle afbeelding van Suske, Wiske met Lambik en Sidonia en Jeromekke op een picknickkleed in betoverende roodtinten. Het bordje straalt een en al charme uit.

Het aardewerken bordje, met een diameter van 20 cm, is uitgevoerd in klassiek wit en biedt een tijdloze esthetiek. Perfect voor liefhebbers van de iconische Belgische stripreeks! De afbeelding is zorgvuldig geproduceerd en vangt de essentie van Suske en Wiske op een unieke manier.

Aan de onderzijde van het bordje staat trots de tekst: © 1990 Standaard Uitgeverij NV. Antwerpen. België. Dit bevestigt de authenticiteit en de gelimiteerde oplage van dit specifieke exemplaar.

Of u nu een fervent Suske en Wiske verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder decoratief item, dit bordje voegt karakter en flair toe. Een perfect cadeau voor uwzelf of voor die speciale persoon die dol is op tijdloze stripkunst.

Grijp deze kans om een stukje Belgisch stripgeschiedenis in handen te krijgen. Dit Suske en Wiske bordje is niet alleen een visueel aantrekkelijk stuk, maar ook een tastbare herinnering aan een geliefd tijdperk.

Afmetingen

  • Diameter: 20 cm

Conditie
Dit bordje bevindt zich in een vintage conditie met enkele tekenen tekenen van gebruik en sporen van slijtage. Er is een chipje af aan de onderkant rand. Raadpleeg de bijgevoegde foto's voor een nauwkeurige weergave.


Suske en Wiske, gecreëerd door Willy Vandersteen, is een geliefde Belgische stripreeks sinds het debuut in 1945. De hoofdpersonages, Suske en Wiske, vergezeld door hun vrienden Lambik, Jerom en tante Sidonia, beleven avonturen variërend van fantasy tot geschiedenis en wetenschap. De verhalen bevatten humor, spanning en moraal, en behandelen vaak maatschappelijke thema's op een toegankelijke manier.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

Een opvallend kenmerk is dat de personages niet ouder worden, maar de reeks evolueert in stijl en thematiek. Enkele bekende albums zijn "De Tuf-Tuf-club", "De Zwarte Madam", "De Gezanten van Mars" en "De Schat van Beersel". De verhalen, met een educatief tintje, worden gewaardeerd door lezers van alle leeftijden.

TAGS
Vintage Suske en Wiske. Aardewerken bordje. Iconische Belgische stripreeks. Belgisch stripgeschiedenis. Suske en Wiske verzamelaar. Decoratief vintage bord. Stripkunst collector's item. Belgische stripklassieker. Standaard Uitgeverij NV.

Land/Plaats van herkomst
België

Soort object
Aardewerk bordje uit de Suske en Wiske serie

Onderwerp / Thema
Aardewerk - bordje - Suske en Wiske - stripreeks - Belgie

Decoratie
Suske, Wiske, Lambik, Sidonia, schaap, stier, geit, paard, mol, kip

Categorie
Vintage aardewerk

Kleur
Wit - rood

Auteur(s)
Willy Vandersteen

Uitgever
Standaard Uitgeverij NV

Vervaardiger
© 1990 Standaard Uitgeverij NV. Antwerpen. Belgie

Merk
Standaard Uitgeverij NV. Antwerpen. Belgie

Materiaal
Aardewerk - glazuur

Bijzonderheden
Stripreeks Suske en Wiske

Tijdperk
1990

Kwaliteit
Vintage staat, onderkant heeft een chipje

Diameter
20,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel