Artikel 220 van 627

Jumbo Hocus Pocus Magic Show 1974 - Ontdek 60 Magische Trucs voor Jonge Goochelaars!

Artikelnummer: SP-4591-23
€ 7,95 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Jumbo Hocus Pocus Magic Show 1974 - Ontdek 60 Magische Trucs voor Jonge Goochelaars!

  • Jaar van uitgave: 1974
  • Uitgevers/Fabrikanten: Jumbo Hausemann Hotte

Beschrijving
Ontdek de betovering van de Jumbo Hocus Pocus Magic Show uit 1974 - een meesterlijk samengestelde goocheldoos met maar liefst 60 fascinerende trucs voor jonge goochelaars!

Deze speciale goocheldoos is ontworpen met het oog op gemak, zodat de meeste trucs moeiteloos kunnen worden uitgevoerd zonder urenlange oefening voor de spiegel. Hoewel een beetje oefening altijd nuttig is, vereisen deze trucs geen extreem snelle vingerbewegingen.

Geniet van niet minder dan 60 eenvoudige, maar verbazingwekkend verrassende trucs, allemaal samengebracht in de "Hocus Pocus" goocheldoos. Elk moment wordt een magisch avontuur!

Het bijbehorende boekje is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Frans, Engels, Deens en Italiaans, waardoor de magie toegankelijk is voor een breed publiek.

Conditie
De goocheldoos verkeert in een vintage staat en de inhoud is nog steeds vrijwel compleet. Hoewel het bijgeleverde boekje wat slijtage vertoont en sommige pagina's loslaten, is het nog steeds goed leesbaar. Bekijk de bijgevoegde foto's voor een gedetailleerde beschrijving van de set.

Afmetingen
Ervaar de nostalgie van dit tijdloze spel, waarvan de doos afmetingen heeft van:

  • Hoogte: 4,7 cm
  • Lengte: 39,8 cm
  • Breedte: 27,4 cm

Haal vandaag nog de Jumbo Hocus Pocus Magic Show in huis en laat de magie beginnen!


Goochelen is de kunst van het schijnbaar onmogelijke, een eeuwenoude vorm van straat- en podiumkunst. Door snelle hand- en vingerbewegingen wordt een bedrieglijk, vaak optisch effect gecreëerd, met als doel de toeschouwers in het duister te laten tasten over de oorsprong van dit 'onmogelijke'. Iemand die deze kunst beoefent, wordt een goochelaar of illusionist genoemd, en tijdens de Franse tijd was de term prestidigitateur ook in zwang.

Tijdens een voorstelling maakt een goochelaar gebruik van traditionele attributen zoals speelkaarten, ringen, touw, doeken en balletjes. Ook levende wezens, zoals duiven, en zelfs vuur worden vaak ingezet. Het spreekwoordelijke konijn uit de hoge hoed is een bekend voorbeeld. Soms betrekt een goochelaar zelfs personen bij zijn act, zoals een assistent(e) of iemand uit het publiek, die dan op miraculeuze wijze ongedeerd blijven.

Bijzondere acts omvatten ontsnappingsstunts, zoals die van de legendarische goochelaar Harry Houdini (1874-1926), onderwateracts en trucs waarbij voorwerpen worden doorgezaagd of laten verdwijnen. Sommige goochelaars voegen comedy, clownerie of illusionisme toe aan hun optredens, of specialiseren zich in straatgoochelen, kaartschieten, table magic, kindergoochelen, soms in combinatie met een clownsact, of close-upgoochelen.

(Geraadpleegte bron(en): Wikipedia)

TAGS
Goocheldoos. Trucs. Jumbo Hocus Pocus Magic Show. Vintage. Nostalgie. Uitgevers / Fabrikanten: Jumbo Hausemann Hotte. Jaar van uitgave: 1974. Boekje. Taal: Nederlands, Duits, Frans, Engels, Deens, Italiaans. Magie.

Land van herkomst
Nederland

Soort object
Jumbo Hocus Pocus Macig Show - Goocheldoos

Onderwerp / Thema
Goochelen - trucs - magie

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Leeftijd
Vanaf 9 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudige trucs

Uitgever
Jumbo (Hausemann & Hötte)

Vervaardiger
Jumbo Spellen

Merk
Jumbo

Materiaal
Plastic - hout - ijzer - touw - papier - karton

Bijzonderheden
60 trucs

Tijdperk
1974

Kwaliteit
Vintage met sporen van gebruik - boekje heeft losse pagina's

Hoogte
4,70 cm

Lengte
39,80 cm

Breedte
27,40 cm

Inhoud
Zo goed als compleet

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel