Artikel 191 van 545

🌾 Nostalgische H-O Havermoutbus - Een Tijdloos Stuk Historie 🌾

Artikelnummer: BT-4489-23
€ 7,95
💥 De voorraad betreft 1 stuk

🌾 Nostalgische H-O Havermoutbus - Een Tijdloos Stuk Historie

  • Vervaardiger: Thomassen & Drijver 
  • Vervaardigingsdatum: 1975 / 1984 

Productbeschrijving
Ter ere van het indrukwekkende 50-jarige jubileum van H-O Havermout, presenteren wij met trots een authentieke herinnering aan vroeger tijden: de ronde vintage blikken bus voor Havermout. Dit prachtige stuk, vervaardigd door Thomassen & Drijver, ademt de tijdgeest van de jaren 70/80 en straalt de rijke geschiedenis van H-O Havermout uit.

  • Eigenschappen van de Havermoutbus

Deze hoogwaardige, cilindrische bus is een ware eyecatcher. Met een elegante los oversluitdeksel en een karakteristieke gefelste langsnaad aan de achterzijde, belichaamt deze bus vakmanschap en duurzaamheid. De decoratie is een ware kunstvorm - een crème-gele achtergrond versierd met levendige oranje haverafbeeldingen. Op de voorzijde prijkt een gele tekstwolk met een opvallende oranje banner, waarin trots de woorden "H-O natuurgezonde Havermout 50 jaar" zijn te lezen.

  • Havermout - Een Gezonde Keuze

Havermout, het gedroogde, gepelde en geknipte juweel van de haverkorrel, heeft door de jaren heen bewezen een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl te zijn. Deskundigen prijzen de voordelen ervan, met name de unieke eigenschap om galzouten te binden tijdens de spijsvertering. Deze natuurlijke interactie bevordert een gezonde cholesterolspiegel en draagt bij aan het welzijn van ons lichaam.

  • Breng een Stukje Historie in Huis

Grijp deze unieke kans om een tastbaar stukje geschiedenis in huis te halen. Met de ronde vintage blikken bus voor Havermout, kunt u elke ochtend uw ontbijt bereiden in de schaduw van een rijke traditie. Creëer een nostalgische sfeer en laat de tijd van H-O Havermout herleven.

Aarzel niet, want deze limited edition havermoutbus is slechts in beperkte hoeveelheden beschikbaar. Voeg dit prachtige stuk toe aan uw verzameling en koester de waarde ervan voor de komende generaties. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid van H-O Havermout.

Staat en Afmetingen
Deze havermoutbus uit 1985 verkeert in een uitstekende vintage staat, met slechts normale tekenen van gebruik en slijtage die passen bij zijn leeftijd. Met een hoogte van 22 cm en een diameter van 11 cm, is deze bus een elegante toevoeging aan elk verzamelaarschap. Bekijk de foto's aandachtig, deze geven een uitstekend beeld van het product.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Bewaarbus voor havermout - productverpakking - reclame

Onderwerp / Thema
Havermout - Jubileum - 50-jarig bestaan - herinnering

Decoratie
Bloeiwijze haver

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Crémegeel - oranje - geel -groen

Uitgever
H-O Havermout

Vervaardiger
Thomassen & Drijver

Merk
H-O Havermout

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Jubileumbus voor H-O Havermout 50 jaar - los oversluitdeksel

Tijdperk
1975 - 1984

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
22,00 cm

Diameter
11,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel