VERKOCHT

Artikel 5 van 8

Ontdek de genezende kracht van de Vintage Infraphil Infrarode Warmte Lamp van Philips, Made in Holland!

Artikelnummer: VL-4411-23
€ 29,95
Het artikel is uitverkocht.

Ontdek de genezende kracht van de Vintage Infraphil Infrarode Warmte Lamp van Philips, Made in Holland!

  • Vervaardiger: Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • Vervaardigingsdatum: 1966 - 1985

Beschrijving
Deze prachtige vintage infraroodlamp "Infraphil HP 3609", vervaardigd door het gerenommeerde Nederlandse merk Philips, is een waardevol stukje geschiedenis. Met een productieperiode van 1966 tot 1985, biedt deze Infraphil warmtelamp niet alleen een stukje nostalgie, maar ook effectieve warmtetherapie voor uw gezondheid.

De Infraphil wordt geleverd met een verstelbare verchroomde beugel, waardoor u de lamp naar wens verticaal kunt richten. Het lamphuis is vervaardigd van crèmekleurig gelakt plaataluminium, met de handelsnaam Philips (made in Holland) prominent op het handvat.

Volgens de gebruiksaanwijzing staat de Philips Infraphil al lang bekend om zijn helende eigenschappen. De warmte van deze lamp dringt diep door in de huid en het weefsel eronder, waardoor de bloedvaten verwijden en de bloedcirculatie wordt bevorderd. Dit zorgt voor de aanvoer van essentiële bouw- en afweerstoffen, terwijl afvalstoffen efficiënt worden afgevoerd. Hierdoor kunt u verlichting ervaren van pijn en bevordering van genezing.

Conditie
Deze Philips infrarood warmtelamp verkeert in goede vintage staat en functioneert uitstekend! Hoewel de doos tekenen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage vertoont, is de lamp zelf in optimale staat. We hebben ook foto's toegevoegd om u een compleet beeld te geven van de conditie.

Afmetingen
Met afmetingen van 24 cm in hoogte, 20 cm in lengte en 17 cm in breedte, is de Infraphil een handig en compact apparaat dat gemakkelijk in uw huis past. Bovendien draagt het merk Infraphil, geproduceerd en op de markt gebracht door Koninklijke Philips Electronics N.V., bij aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van deze warmtelamp. Het Philips woordmerk en logo zijn te vinden op de armaturen, verpakkingen, gebruiksaanwijzingen en zelfs op de lamp zelf.

Haal vandaag nog de genezende kracht van de Vintage Infraphil Infrarode Warmte Lamp in huis en geniet van de weldadige warmte voor uw gezondheid. Ervaar de perfecte combinatie van geschiedenis, functionaliteit en de betrouwbaarheid van Philips. Bestel nu en geniet van de voordelen van deze tijdloze klassieker!

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Infraphil infrarode warmte lamp van Philips

Onderwerp / Thema
Vintage warmtelamp - spierpijn - gewrichtspijn - weldadige warmte - sport - infraroodstraling - Infraphil

Categorie
Vintage verlichting - lampen

Kleur
Créme - oranje - rood - chroom

Uitgever
Koninklijke Philips Electronics N.V.

Vervaardiger
Philips

Ontwerper
Charlotte Perriand

Merk
Philips Infraphil

Materiaal
Metaal - bakeliet - glas - chroom

Bijzonderheden
Compleet met doos en gebruiksaanwijzing

Tijdperk
1966 - 1985

Kwaliteit
Goede vintage conditie

Hoogte
24,00 cm

Lengte
20,00 cm

Breedte
17,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel