Artikel 277 van 593

Vero Elementar Houten Bouwblokken: Tijdloos Speelplezier voor Kinderen

Artikelnummer: SP-4391-23
€ 12,50
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Vero Elementar Houten Bouwblokken: Tijdloos Speelplezier voor Kinderen

  • Vervaardiger: Vero Elementar
  • Vervaardigingsdatum: Jaren 1960 - 1970

Beschrijving
Houten bouwblokken zijn al generaties lang een geliefd speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ze bieden niet alleen eindeloos speelplezier, maar stimuleren ook de creativiteit, verbeelding en motorische vaardigheden van kinderen. Een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige houten bouwblokken is Vero Elementar. Met hun prachtig vervaardigde sets biedt Vero Elementar kinderen de mogelijkheid om hun eigen werelden te bouwen en hun fantasie de vrije loop te laten.

Vero Elementar staat bekend om zijn aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun houten bouwblokken zijn gemaakt van hoogwaardig, natuurlijk hout dat zorgvuldig is geselecteerd en bewerkt. Dit zorgt ervoor dat de blokken stevig zijn en bestand tegen intensief spel. Bovendien zijn de verf en afwerking op waterbasis, waardoor ze veilig zijn voor kinderen en het milieu.

Met de houten bouwblokken kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten. Ze kunnen gebouwen, bruggen, torens en allerlei andere structuren creëren. Het bouwproces stimuleert de cognitieve ontwikkeling, probleemoplossende vaardigheden en fijne motoriek van kinderen. Het helpt hen ook om ruimtelijk inzicht en logisch denken te ontwikkelen.

De tijdloze aantrekkingskracht van houten bouwblokken, in combinatie met de educatieve voordelen ervan, maakt Vero Elementar tot een favoriete keuze voor ouders die op zoek zijn naar speelgoed dat zowel leuk als leerzaam is.

Conditie
Deze set verkeert in een goede vintage staat met normale sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. De foto's maken deel uit van de beschrijving.

Afmetingen box

  • Hoogte: 4,5 cm
  • Lengte: 29,5 cm
  • Breedte: 20 cm

Vero Elementar is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van educatief speelgoed, waaronder houten bouwblokken. Hun bouwblokken zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn ontworpen om de creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen te stimuleren. Ze bieden verschillende sets en formaten aan, waardoor kinderen complexe structuren kunnen bouwen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Houten bouwblokken zijn al lange tijd populair speelgoed vanwege hun duurzaamheid en het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden.

Land van herkomst
Duitsland - DDR

Soort object
Vera Elementar houten bouwblokken

Onderwerp / Thema
Spelen - bouwen - ontwerpen - hout - blokken

Categorie
Vintage speelgoed

Kleur
Meerkleurig - geel - blauw - groen - roze - paars

Aantal spelers
Van 1 tot meer spelers

Leeftijd
Vanaf 18 maanden

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig

Taal van spelregels
Duits - Engels - Frans

Uitgever
Vera Elementar

Merk
Vera Elementar

Materiaal
Hout

Tijdperk
Jaren 1960 - 1970

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
4,50 cm

Lengte
29,50 cm

Breedte
20,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel