Artikel 18 van 51

Tupperware drie-vaks melkpoeder verdeelbakje, Trio-melk

Artikelnummer: TW-4292-24
€ 6,95
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Tupperware drie-vaks melkpoeder verdeelbakje, Trio-melk

  • Vervaardiger: Tupperware Brands Corporation
  • Vervaardigingsdatum: na 2000

Beschrijving
De Tupperware Formula Dispenser in Nederland bekend onder de naam "Trio-melk" is een handig hulpmiddel voor ouders van baby's. Het bevat 3 vooraf afgemeten doses babymelkpoeder in aparte compartimenten, zodat u 3 maaltijden kunt bereiden wanneer dat nodig is. Meet gewoon uw babymelkpoeder af in één, twee of alle drie compartimenten, afhankelijk van hoeveel flessen u nodig heeft. Bij voedingstijd schuift u de tuit over het geselecteerde compartiment en giet het in de fles. Voeg water toe en bon appétit, baby! De giettuit is speciaal ontworpen om te voorkomen dat er gemorst wordt met de vooraf afgemeten hoeveelheid poedermelk bij het gieten in de smalle babyfles.

De vorm van de dispenser is ideaal voor de moeder of vader om gemakkelijk vast te houden tijdens het bereiden van de fles, zodat deze niet uit uw hand glijdt. Hij is geschikt voor gebruik met alle flessen en merken. Deze 3-delige dispenser bevat 3 x 240 ml porties en is ideaal voor thuis of kinderdagverblijf.

Een ander handig kenmerk van deze dispenser is het snap tight deksel en de gemakkelijke giettuit, waardoor het voeden onderweg eenvoudig is. Al met al is de Tupperware Formula Dispenser een handige en praktische oplossing voor ouders van baby's. Het maakt het bereiden van voeding eenvoudiger en minder stressvol, vooral wanneer u onderweg bent.

Conditie
Dit Tupperware product verkeert in een nette staat zonder noemenswaardige sporen van gebruik of aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. Foto's maken deel uit van de beschrijving.

Afmetingen

  • Hoogte: 9 cm.
  • Diameter: 9 cm.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Tupperware Formula Dispenser - Tupperware drie-vaks melkpoeder bakje - Tupperware Trio-melk - Tupperware baby - Tupperware babymelkpoeder - Tupperware babyvoeding

Land van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
Tupperware drie-vaks melkpoeder verdeelbakje, Trio-melk

Onderwerp / Thema
Tupperware - triomelk - babyvoeding - melkpoeder

Categorie
Vintage Tupperware

Kleur
Oranje - blauw - groen

Auteur(s)
Earl Tupper

Uitgever
Tupperware Brands Corporation

Vervaardiger
Tupperware Plastic Company

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Bijzonderheden
Drie-vaks

Tijdperk
na 2000

Kwaliteit
Nette staat

Hoogte
9,00 cm

Diameter
9,00 cm

Inhoud
3 x 240 ml

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel