-50%

Artikel 142 van 153

Groot verweerd vintage HACKS blik met mooi patina en afbeelding van een niesende man

Artikelnummer: BT-3407-21
€ 19,95 € 9,95
💥 De voorraad betreft 1 stuk

Groot verweerd vintage HACKS blik met mooi patina en afbeelding van een niesende man. 

  • Vervaardiger: White Hudson & Co. Ltd. 
  • Vervaardigingsdatum: 1970 - 1980 

Groot verweerd ovaal blik, afgerond rechthoekig, man met zakdoek, "Hacks".

Beschrijving
Ovale blikken bus met zwarte draaikap/deksel met afbeelding van een niesende man voor HACKS. Mooi verweerd en een schitterend patina. Deze blikken trommel voor hoestpastilles van Hacks heeft een ovale vorm en is uitgevoerd met een oversluitend schroefdeksel. Aan de bovenzijde heeft het blik een rolrand en loopt het ietwat taps naar boven. De decoratie van dit blik bestaat uit een afbeelding van een niesende kalende man met zakdoek. Op de zijkant staan snoepjes in een doorzichtige wikkel met daarop de naam Hacks in wit omrande letters.
 
Tekst: HACKS 5 lbs net weight including immediate wrappings HACKS sole manufacturers WHITE HUDSON & Co Ltd. SOUTHPORT England. In bodem gedrukt: no charge. 

Dit grote vintage Hacks blik uit de jaren zeventig is een ware blikvanger! Dit blik diende als verpakking voor medicinale hoestbonbons en werd vroeger gewoon verkocht bij de kruidenier of drogist, waar het blik vaak op de toonbank stond.

Conditie
Dit blik verkeert in een verweerde vintage staat met een mooi patina. Sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. Foto's maken deel uit van beschrijving.

Formaat  

  • Hoogte 25 cm.
  • Lengte 15 cm.
  • Breedte: 12,5 cm.

HACKS is een assortiment snoepjes met fruitsmaak, waaronder medicinale hoestbonbons en harde snoepjes (Honey Lemon, Blackcurrant, Mandarin Ginger en Clove & Apple). HACKS hoestbonbons zijn gemaakt volgens een traditioneel Engels recept dat een unieke mix van kruidenextracten bevat voor de verlichting van hoest en keelpijn. HACKS Honing Citroensnoepjes bieden ook rustgevend comfort omdat ze zijn gemaakt van pure honing en citroenolie die rijk zijn aan vitamine C. Naast kruidenextracten bevat HACKS menthol en eucalyptus met zoethout die zorgen voor een zoete en aangename smaak.

Land van herkomst
Engeland

Soort object
Blikken ovale bus voor hoestpastilles van Hacks

Onderwerp / Thema
Hacks - hoestpastiles - blik - productverpakking - houder

Decoratie
Niesende kalende man met zakdoek

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Gelig - oranje - zwart

Uitgever
WHITE HUDSON & Co Ltd. SOUTHPORT England

Vervaardiger
White Hudson & Co. Ltd.

Merk
HACKS

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los schroefdeksel

Tijdperk
1970 - 1980

Kwaliteit
Vintage met sporen van gebruik en slijtage

Hoogte
25,00 cm

Lengte
15,00 cm

Breedte
12,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel