VERKOCHT

Artikel 59 van 1096

"Duik in de Nostalgie: Lonka's vierkante Retro Blik vol Geschiedenis en Zoetigheid!"

Artikelnummer: BT-4705-24

VERKOCHT


"Duik in de Nostalgie: Lonka's vierkante Retro Blik vol Geschiedenis en Zoetigheid!"

  • Vervaardiger: Confiserie Lonka Suikerwerkfabriek Bv
  • Vervaardigingsdatum: 2010

Productbeschrijving:
Stap terug in de tijd met dit prachtige retro blik van Lonka, dat een eerbetoon is aan de rijke geschiedenis van Lonka, Old English Fudge.

Dit vierkante blik, voorzien van een los oversluitdeksel, straalt nostalgie uit met zijn oranje ondergrond en leuke illustratie. Het deksel en de voorkant zijn versierd met een charmante afbeelding in een rond medaillon: een jongen die een pot vloeibare caramel leeggiet over een verrukkelijke vierkante toffee.

Dit blik is niet alleen een visueel feest, maar ook een praktische opbergoplossing voor uw favoriete Lonka toffees.

Afmetingen:
Met een hoogte van 17,7 cm, lengte van 13 cm en breedte van 13 cm, biedt het voldoende ruimte om je lekkernijen in stijl te bewaren.

Conditie:
De goede staat van dit retro Lonka-blik, met slechts lichte sporen van gebruik, getuigt van zijn duurzaamheid. De binnenkant is schoon en netjes, zoals te zien is op de bijgevoegde foto's die deel uitmaken van de gedetailleerde beschrijving.


Duik in de historie van Lonka, een afkorting van London Caramel Works, dat zijn eerste fabriek opende in 1920 in Breda. Lonka's toewijding aan kwaliteit en traditie blijkt uit de opening van een tweede vestiging in Essen (België) in 1930. Officieel opgericht als London Caramel and Toffee Works Limited (Lonca) NV op 30 oktober 1930, evolueerde de naam later naar het vertrouwde 'Lonka'.

Dit retro Lonka-blik is niet alleen een bewaarplek voor lekkernijen, maar ook een stukje geschiedenis om te koesteren. Voeg dit unieke collector's item toe aan uw verzameling en herbeleef de tijdloze smaak van Lonka Old English Fudge.

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Lonka retro blik. Old English Fudge. Vintage snoepblik. Lonka collector's item. Nostalgisch snoepgoed. Retro opbergblik. Lonka geschiedenis. Vintage Lonka toffees. Collector's edition Lonka. Lonka caramel en toffee.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Dit Lonka retro blik is een ode aan Lonka Old English Fudge. Vierkante vorm en leuke illustratie op een oranje ondergrond. Ideaal voor het opbergen van Lonka toffees. Een charmant collector's item voor liefhebbers van tijdloze lekkernijen.

Onderwerp / Thema
Lonka. Retro blik. Old English Fudge. Vintage snoepgoed. Collector's item. Nostalgie. Snoepblik. Lonka geschiedenis. Toffee opslag. Lonka collectibles.

Decoratie
Kleuter met Lonka toffee

Categorie
Retro blikken

Kleur
Oranje - blauw

Uitgever
Confiserie Lonka Suikerwerkfabriek Bv

Vervaardiger
Lonka Caramel Works

Merk
Lonka

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
2010

Kwaliteit
Goede staat

Hoogte
17,70 cm

Lengte
13,00 cm

Breedte
13,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel