VERKOCHT

Artikel 433 van 1128

Ontdek het bekroonde spel van 1975: Mastermind Superieur!

Artikelnummer: SP-4448-23

VERKOCHT


Ontdek het bekroonde spel van 1975: Mastermind Superieur!

  • Vervaardiger: Clipper
  • Vervaardigingsdatum: 1975

Spel van het jaar!

Beschrijving
Stap in de schoenen van een professionele codebreker en laat je analytische vermogen zien met Mastermind Superieur. Dit spel biedt spelers de ultieme uitdaging om hun logisch denken te testen. Met vijf gaten en acht kleuren daagt het spel je uit om de kleuren en exacte posities te achterhalen. Wie zal het werkelijke meesterbrein blijken te zijn?

Als codemaker plaats je in het geheim een rijtje gekleurde pionnen achter het scherm, terwijl je tegenstander - de codebreker - twaalf kansen krijgt om de juiste kleuren en posities te ontdekken. Jij hebt volledige vrijheid om je code samen te stellen, zelfs kleuren kunnen meerdere keren voorkomen.

Mastermind Superieur is een waardevolle toevoeging aan elke spellencollectie.

Het spel is een klassieker in logisch denken en biedt een meeslepende ervaring voor zowel beginners als ervaren spelers. De ene speler moet de geheime code van de andere speler ontrafelen, en met behulp van zwarte en witte pinnen wordt feedback gegeven over de juiste kleuren en posities. Wie kraakt als eerste de code?

Of je nu een fan bent van strategische spellen, een uitdaging zoekt of gewoonweg plezier wilt hebben met vrienden en familie, Mastermind Superieur is een spel dat je niet mag missen. Beleef het spel van het jaar 1975 en ontdek wie het werkelijke meesterbrein is!

Bestel vandaag nog Mastermind Superieur en laat je hersenen kraken met dit tijdloze meesterwerk.

Conditie
Dit spel zelf verkeert in een nette originele staat en de doos heeft minimale sporen van gebruik en slijtage. De bijgevoegde foto's geven hier een goed beeld van en maken deel uit van de beschrijving.

Afmetingen
De doos heeft de volgende afmetingen:

  • Hoogte 3,2 cm,
  • Lengte 36 cm
  • Breedte 16 cm.

Mastermind is een klassieker onder de spellen in logisch denken. Het doel van het spel is dat de ene speler de geheime code van de andere speler probeert te ontrafelen.

De codemaker kiest in het geheim vijf code-pionnen en plaatst deze in een bepaalde volgorde achter het zichtschermpje. Het is toegestaan om twee of meer pionnen van dezelfde kleur te kiezen. De codemaker kan kiezen uit zes verschillende kleuren. Deze verborgen code moet de codebreker proberen te ontrafelen.

In zijn beurt plaatst de codebreker vijf code-pionnen naar keuze in een lege rij. Vervolgens geeft de codemaker met behulp van sleutel-pinnen aan hoe goed de codebreker het heeft gedaan:

  • Zwarte pinnen: geven aan dat een kleur op de juiste positie staat.
  • Witte pinnen: geven aan hoeveel kleuren wel in de code voorkomen, maar niet op de juiste positie staan.

Met deze nieuwe informatie kan de codebreker vier volgende code-pionnen plaatsen in de eerstvolgende lege rij.

Als de codemaker vier zwarte pinnen heeft geplaatst, is de code gekraakt. Dan wisselen de rollen om. De speler die de minimum aantal beurten nodig had om de code te kraken, is de winnaar van het spel.

Als beide spelers evenveel beurten nodig hebben om de code te kraken, kunnen nog twee extra rondes worden gespeeld om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar is van het spel.

Land/Plaats van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Mastermind superieur, spel van het jaar 1975

Onderwerp / Thema
Combinatie - deductie - puzzel

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Aantal spelers
Geschikt voor 2 spelers

Leeftijd
Vanaf 9 á 12 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig te leren

Taal van spelregels
Nederlands - Frans

Speelduur
15 minuten

Auteur(s)
Meirowitz Marco

Uitgever
Clipper

Merk
Clipper

Materiaal
Plastic - kunststof - karton

Bijzonderheden
met 8 kleuren - spel van het jaar

Tijdperk
1975

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
3,20 cm

Lengte
36,00 cm

Breedte
16,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel