VERKOCHT

Artikel 1042 van 1069

Tupperware melk en suiker set in houder

Artikelnummer: TW-3307-21

Tupperware melk- en suikerkannetje in houder.

  • Vervaardiger: Tupperware Brand Corporation
  • Vervaardigingsdatum: na 2005

Beschrijving
Mooi setje bestaande uit twee kannetjes voor poedermelk en kristalsuiker in transparant blauw en groen in blauwe houder. Met deksel, zonder strooi-opening.

Een mooi suiker en melk setje van Tupperware in bijbehorende houder. Ideaal voor gebruik op de camping, picknick of in de tuin. Natuurlijk ook gewoon reuze handig aan de tafel. Beide kannetjes zijn luchtdicht afsluitbaar door middel van de bijhorende dekseltjes. Eveneens handig voor broodversierders als hagelslag, fruithagel en meer...

Conditie
Deze set verkeert in een goede staat met normale sporen van gebruik en aan leeftijd gerelateerde sporen van slijtage. Foto's maken deel uit van beschrijving.

Formaat

  • Hoogte: 10,5 cm.  
  • Lengte: 10,5 cm. 
  • Breedte: 8,5 cm. 

Tupperware
In 1944 richtte Earl Tupper de "Tupperware Plastics Company" op. Deze Amerikaanse scheikundige (afkomstig van de firma DuPont) was een pionier in het gebruik van polyethyleen voor huishoudelijke toepassingen. Twee jaar later lanceerde Mr Tupper zijn “Wonderbowl”, een "miraculeuze" kom met een revolutionaire luchtdichte sluiting, die veel lichter en steviger was dan het traditionele glas en aardewerk.
De eerste jaren waren de producten te koop in warenhuizen, ijzerwinkels en andere handelszaken. Maar op die manier kwam de uitzonderlijke kwaliteit van de Tupperware producten niet tot haar recht. Niemand nam immers de tijd om aan de consumenten de voordelen van deze lucht- en waterdichte kommen te tonen en uit te leggen.

In 1948 introduceerde vice presidente Brownie Wise de Tupperware Home Party, een hele nieuwe manier om de producten rechtstreeks bij de consument te brengen. Zo konden de vele mogelijkheden van de producten persoonlijk gedemonstreerd worden.

Land van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
Kannetjes in houder

Onderwerp / Thema
Houder - tafelaccessoires - keuken

Categorie
Tupperware

Kleur
Transparant blauw en groen

Uitgever
Earl Tupper

Vervaardiger
Tupperware Brands Corporation

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Bijzonderheden
Set in houder

Tijdperk
Na 2005

Kwaliteit
Goede gebruikte staat

Hoogte
10,50 cm

Lengte
10,50 cm

Breedte
8,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel