VERKOCHT

Artikel 67 van 1119

"De Magie van woordmeesterschap: Vintage Woord Mastermind uit 1975!"

Artikelnummer: SP-4560-23

VERKOCHT


"De Magie van woordmeesterschap: Vintage Woord Mastermind uit 1975!"

  • Uitgever: Invicta
  • Jaar van uitgifte: 1975

Productbeschrijving
Stap in de fascinerende wereld van Woordmastermind, de vernieuwde versie uit 1975 die u meeneemt naar een tijd waarin woorden de uitdaging vormden. Uitgebracht door Invicta, deze woordvariant van het populaire Mastermind-spel biedt een unieke twist met kleine witte lettertjes op het bord, waardoor uw brein op een hele nieuwe manier wordt uitgedaagd.

In deze bijzondere uitvoering draait het allemaal om woorden van drie en vier letters. Je doel? Raad deze woorden met zo min mogelijk pogingen. Plaats de kleine witte lettertjes op het bord en ontrafel de aanwijzingen van de Woordmaker. Een zwarte aanwijzing betekent de juiste letter op de juiste locatie, terwijl een witte aanwijzing aangeeft dat je de juiste letter hebt, maar op de verkeerde plek.

Conditie
Dit Woordmastermind-spel, gehuisvest in een vintage doos die de tand des tijds goed heeft doorstaan, biedt een boeiende ervaring. Hoewel de doos wat sporen van gebruik vertoont, is de inhoud in uitstekende staat en klaar voor een nieuwe reis door de wereld van woorden.

Afmetingen
De doos heeft de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 3 cm
  • Lengte: 31,5 cm
  • Breedte: 13,5 cm

Woordmastermind is meer dan zomaar een spel; het is een andere kijk op het klassieke Mastermind spel. Hier draait het niet alleen om logisch denken, maar ook om je woordenschat. Als codebreker gebruikt u zowel uw analytische vermogen als uw taalkundige kennis om de betoverende code te kraken.

Vergelijkbaar met het bekende spelletje Lingo op het eerste gezicht, gaat Woordmastermind nog een stap verder. Het oplossen wordt niet alleen gemakkelijker gemaakt door de aantallen van juiste letters, maar ook door te onthullen welke letters op de juiste plek staan. Een unieke uitdaging die uw intellectuele grenzen opzoekt en de liefhebbers van woordspellen zal betoveren. Waag u aan Woordmastermind en ontdek een wereld waarin letters de sleutel zijn tot urenlang speelplezier.

TAGS
Vintage woordspel - Woordmeesterschap spel - Woordmastermind uit 1975 - Invicta woordspel - Retro taalspel - Logisch denkspel met woorden - Taalkundige breinuitdaging - Codebreker woordspel - Lingo-achtig woordspel - Woordraadsel oplossen

Land van herkomst
Engeland - Verenigd Koninkrijk

Soort object
Woordspel

Onderwerp / Thema
Combinatie - deductie - puzzel

Categorie
Vintage spellen

Kleur
Meerkleurig

Aantal spelers
Geschikt voor 2 spelers

Leeftijd
Vanaf 9 á 12 jaar

Moeilijkheidsgraad
Eenvoudig

Taal van spelregels
Engels - Frans - Duits - Spaans -Portugees - Zweeds - Nederlands - Noors - Deens - Italiaans

Speelduur
15 minuten

Auteur(s)
Meirowitz Marco

Uitgever
Invicta

Merk
Invicta

Materiaal
Plastic - kunststof - karton - papier

Bijzonderheden
Woordvariatie op het bekende Master mind met kleuren

Tijdperk
1975

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
3,00 cm

Lengte
31,50 cm

Breedte
13,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel