VERKOCHT

Artikel 284 van 1119

"Historische Pracht: Vintage Koektrommel met Napoleon & Joséphine - Een Meesterwerk van Verblifa!"

Artikelnummer: BT-4477-23

VERKOCHT


"Historische Pracht: Vintage Koektrommel met Napoleon & Joséphine - Een Meesterwerk van Verblifa!"

  • Vervaardiger: Verblifa, container made in Holland
  • Vervaardigingsdatum: 1960 - 1980

Productbeschrijving
Stap terug in de tijd en laat u betoveren door deze prachtige vintage blikken koektrommel, een waar meesterwerk vervaardigd door Verblifa, de beroemde Nederlandse blikkenfabriek. Met een vervaardigingsdatum tussen 1960 en 1980 is dit stuk niet alleen een functioneel en decoratief item, maar ook een tastbare herinnering aan vroegere tijden.

De trommel heeft een ronde vorm en is voorzien van een los lichtbollend oversluitdeksel. Het blik is elegant gedecoreerd met een donkerrode ondergrond en prachtige versierselen in reliëf, uitgevoerd in een luxueuze goudkleur. Maar wat deze koektrommel echt bijzonder maakt, is het schitterende portret van Napoleon Bonaparte en Joséphine de Beauharnais, liefdevol geschilderd op het ronde medaillon op het deksel.

Als u dit kunstwerk omdraait, zie je de cirkelvormige tekst "Container made in Holland" op de onderzijde, een duidelijk bewijs van de kwaliteit en authenticiteit van Verblifa-producten.

Deze zeldzame vondst is afkomstig uit een tijd waarin vakmanschap en oog voor detail hoog in het vaandel stonden.

Conditie
Ondanks zijn leeftijd verkeert de koektrommel nog altijd in een nette vintage staat, met slechts minimale sporen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage. De bijgevoegde foto's geven een volledige indruk van de prachtige conditie van dit stuk.

Afmetingen

  • Hoogte: 7,5 cm
  • Diameter: 21 cm

Deze koektrommel vertelt niet alleen een verhaal over Napoleon Bonaparte en Joséphine de Beauharnais, maar ook over de rijke geschiedenis van Verblifa, De Vereenigde Blikfabrieken, een bedrijf dat zich toelegde op het vervaardigen van hoogwaardige blikverpakkingen en andere ambachtelijke producten.

Voeg dit meesterwerk toe aan uw verzameling of gebruik het als een elegant en nostalgisch pronkstuk in het interieur. Haal vandaag nog dit historische juweeltje in huis en omarm de charme van het verleden!

Wacht niet te lang, want deze unieke vintage koektrommel met Napoleon & Joséphine zal snel zijn weg vinden naar een gelukkige eigenaar die zijn passie voor geschiedenis en ambacht deelt. Bestel nu en maak dit meesterwerk van Verblifa het middelpunt van uw verzameling!

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Blikken koektrommel van Verblifa met Napoleon en Joséphine

Onderwerp / Thema
Blik - trommel - koekjes - biscuits - productverpakking - Verblifa - container made in Holland

Decoratie
Goudkleurige versierselen op donkerrode ondergrond en een portret van Napoleon en Joséphine

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Rood - goud - meerkleurig

Uitgever
Verblifa

Vervaardiger
Verblifa - container made in Holland

Merk
Verblifa

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
1960 - 1980

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
7,50 cm

Diameter
21,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel