Artikel 9 van 165

Vintage Blikken Bus voor Echte Zaanse Koeken van Albert Heijn

Artikelnummer: BT-4759-24
€ 5,50 (Verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen. Alle prijzen zijn inclusief btw)
💥 De voorraad betreft 4 stuks

Vintage Blikken Bus voor Echte Zaanse Koeken van Albert Heijn

  • Vervaardiger: Zaanlandia, Albert Heijn
  • Vervaardigingsdatum: 1950 - 1970

Productbeschrijving:
Een prachtig vintage blik, speciaal ontworpen voor de heerlijke Zaanse Schans Koeken van Albert Heijn. Dit unieke verzamelobject, vervaardigd tussen 1950 en 1970 door Zaanlandia in samenwerking met Albert Heijn, brengt de rijke geschiedenis van de Zaanse streek op een schitterende manier tot leven.

Het blik heeft een warme diepbruine tint en is versierd met goudomrande Zaanse motieven. Het is voorzien van een elegant oversluitdeksel met rolrand, gefelste langsnaad en bodem, wat getuigt van vakmanschap en aandacht voor detail.

De charmante afbeeldingen op het blik nemen u mee naar historische Zaanse plekken, zoals de beroemde Zaanse Schans. Deze beelden, omlijst in goudkleur, voegen een vleugje nostalgie toe aan je interieur.

De Zaanse Schans, opgericht in 1963, is een historische buurt met rijksmonumentale gebouwen en industriemolens die de rijke geschiedenis van de Zaanstreek weerspiegelen. Dit blik brengt niet alleen de heerlijke smaak van Zaanse Schans Koeken naar voren, maar ook de sfeer van deze unieke locatie die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt.

Conditie:
In een nette vintage staat, vertoont het blik de normale sporen van gebruik en leeftijdsgerelateerde slijtage, wat bijdraagt aan zijn authentieke karakter.

Afmetingen:
De afmetingen van dit blik zijn praktisch, met een hoogte van 14,6 cm en een diameter van 8,9 cm, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan elk interieur.

Grijp nu u kans om een stukje Nederlandse geschiedenis en culinaire traditie in huis te halen met dit unieke vintage blik voor Zaanse Schans Koeken van Albert Heijn. Een must-have voor verzamelaars en liefhebbers van nostalgische schoonheid!

 

© Copyright Retro & Design. Alle rechten voorbehouden. Tekst en afbeeldingen mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming.

TAGS
Vintage blik. Zaanse Schans Koeken. Albert Heijn. Zaanlandia. Nostalgisch blik. Nederlandse geschiedenis. Zaanstreek. Verzamelobjecten. Historische buurt. Culinaire traditie.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Dit object is een vintage blik met een warme diepbruine tint, versierd met goudomrande Zaanse motieven, speciaal ontworpen voor de heerlijke Zaanse Schans Koeken van Albert Heijn

Onderwerp / Thema
Vintage blikken. Zaanse Schans. Nostalgie. Industrieel erfgoed. Nederlandse cultuur. Verzamelobjecten. Albert Heijn geschiedenis. Metaalbewerking. Historische afbeeldingen. Culinaire erfgoed.

Decoratie
De decoratie op het vintage blik omvat goudomrande Zaanse motieven die symbolisch zijn voor de historische en culinaire erfgoed van de Zaanstreek, met iconische afbeeldingen zoals de Zaanse Schans en molens.

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Bruin - groen - blauw - rood - meerkleurig

Uitgever
Albert Heijn

Vervaardiger
Zaanlandia blik

Merk
Albert Heijn

Materiaal
Blik - metaal - opdruk

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel - Dit bijzondere blik betovert met zijn nostalgische decoratie, waaronder goudomrande Zaanse motieven en iconische afbeeldingen, en belichaamt zo de rijke geschiedenis en culinaire traditie van de Zaanstreek.

Tijdperk
1950 - 1970

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
14,50 cm

Diameter
9,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel