VERKOCHT

Artikel 117 van 972

"Ontdek de tijdloze geschiedenis: Verfijnd Douwe Egberts koffiebewaarblik!"

Artikelnummer: BT-4589-23

VERKOCHT


"Ontdek de tijdloze geschiedenis: Verfijnd Douwe Egberts koffiebewaarblik!"

  • Vervaardiger: Douwe Egberts
  • Vervaardigingsdatum: na 2000

Productbeschrijving
Kijk en geniet van dit prachtige royale, rechthoekige bewaarblik voor Douwe Egberts koffie, een meesterwerk vervaardigd door de befaamde koffieproducent zelf. Gedrapeerd in een tijdloos design met een zwarte achtergrond, geaccentueerd door levendige rode en goudkleurige details  en voorzien van een los oversluitdeksel. De elegante afbeelding van een koffieschenkende dame en het kenmerkende "anno 1753" brengen een eerbetoon aan het originele blik uit de jaren 20 van de vorige eeuw.

Dit bijzondere koffieblik, dat zijn oorsprong kent na 2000, is met zorg vervaardigd door Douwe Egberts, een Nederlands icoon dat al sinds 1753 kwaliteitskoffie levert.

Conditie
De conditie van dit meesterwerk is redelijk tot goed, wat het des te meer verzamelwaardig maakt. Normale gebruikssporen en subtiele tekenen van ouderdom dragen bij aan het karakter en de authenticiteit. Bekijk de bijgevoegde foto's voor een volledig beeld van de prachtige staat waarin dit blik verkeert.

Afmetingen
Met een hoogte van 36 cm en afmetingen van 23,5 cm bij 23,5 cm, straalt dit bewaarblik niet alleen historische charme uit, maar biedt het ook een ruime capaciteit voor het bewaren van je favoriete koffiebonen.

Duik in de geschiedenis van Douwe Egberts, opgericht in 1753 door Egbert Douwes en zijn vrouw Akke Thysses. Van een bescheiden "winkel in koloniale waren" in Joure groeide het bedrijf onder leiding van Douwe Egberts zelf uit tot een nationaal en internationaal bekende naam. Het bedrijf breidde uit over grenzen en tijdperken, en dit bewaarblik, met zijn knipoog naar het verleden, is een tastbare herinnering aan de rijke erfenis van Douwe Egberts.

Voeg een vleugje historische elegantie toe aan je koffierituelen met dit unieke, verzamelwaardige bewaarblik van Douwe Egberts.

TAGS
Douwe Egberts koffieblik. Verzamelwaardig koffieblik. Historisch koffiebewaarblik. Douwe Egberts bewaarblik 21e eeuw. Vintage koffieblik DE. Koffiebewaarblik met decoratie. Erfstuk Douwe Egberts. Nederlandse koffiegeschiedenis. Egbert Douwes Joure.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Koffieblik - grote voorraadbus voor koffie

Onderwerp / Thema
Koffie - voorraad - blik - bewaren - productverpakking - opbergen

Decoratie
Koffieschenkende dame

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Zwart - goud - rood - wit

Uitgever
Douwe Egberts B.V. Joure

Vervaardiger
Douwe Egberts Joure

Merk
Douwe Egberts

Materiaal
Los oversluitdeksel

Bijzonderheden
Los oversluitdeksel

Tijdperk
Na 2000

Kwaliteit
Goede vintage staat met sporen van gebruik

Hoogte
36,00 cm

Lengte
32,50 cm

Breedte
32,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel