VERKOCHT

Artikel 120 van 972

"Ontdek de tijd met stijl: Authentiek vintage bewaarblik voor Peijnenburg Ontbijtkoek!"

Artikelnummer: BT-4587-23

VERKOCHT


"Ontdek de tijd met stijl: Authentiek vintage bewaarblik voor Peijnenburg Ontbijtkoek!"

  • Fabrikant: Koninklijke Peijnenburg B.V.
  • Productiedatum: 1983

Productbeschrijving
Wandel door de geschiedenis met dit schitterende rechthoekige vintage blik, speciaal uitgebracht ter ere van het 100-jarig jubileum van Peijnenburg. Een waardevol item voor liefhebbers van Peijnenburg en nostalgische decoraties, biedt dit blik een betoverend oud-Hollands tafereel.

Met een achtergrond in warm bruin/oranje toont het blik aan de linkerzijde een afbeelding van de bakkersfabriek uit 1883, aan de rechterzijde een traditionele bakker met zijn herkenbare bakkersmuts, en in het midden een gezin dat geniet van de verrukkelijke Peijnenburg ontbijtkoek. Het straalt vakmanschap en smaak uit, met de verleidelijke uitnodiging: "Peijnenburg's koek, de keuze van echte koekliefhebbers."

Aan de voorkant van het blik prijken levendige afbeeldingen van een paard en wagen, schepen en een vrachtwagen, symbolisch voor de diverse transportmiddelen die werden ingezet om deze heerlijke koek bij u thuis te brengen. Aan de achterzijde sieren afbeeldingen van hoogwaardige ingrediënten zoals foelie, tarwe, muskaatnoot, kruidnagel, kaneel en gember, die allen gebruikt worden in het traditionele familierecept voor Peijnenburg ontbijtkoek.

Voeg dit prachtige authentieke bewaarblik toe aan uw collectie en breng de warmte en smaak van Peijnenburg ontbijtkoek in uw huis.

Conditie
Dit bijzondere vintage blik verkeert in uitstekende staat, met normale gebruikssporen en slijtage die passen bij de leeftijd van het blik. De foto's bieden een nauwkeurig beeld van de conditie van het blik.

Afmetingen

  • Hoogte: 9,5 cm
  • Lengte: 30,5 cm
  • Breedte: 10,5 cm

"Peijnenburg: Een Eeuw van Nederlands Ontbijtkoekgenot"

Peijnenburg, een toonaangevend Nederlands merk, staat al meer dan honderd jaar bekend om zijn overheerlijke ontbijtkoek. Het verhaal begon in 1883, toen de bakkersfamilie Peijnenburg hun ambachtelijke recepten perfectioneerde en begon met het maken van de kenmerkende ontbijtkoek die tot op de dag van vandaag geliefd is.

Wat ooit een bescheiden bakkerij in Geldrop was, groeide uit tot een nationaal icoon. Peijnenburg ontbijtkoek staat bekend om zijn unieke smaak, voedzame ingrediënten en de traditionele bereidingswijze die van generatie op generatie is doorgegeven.

Met trots heeft Peijnenburg door de jaren heen het assortiment uitgebreid met diverse varianten ontbijtkoek, zoals de klassieke volkorenkoek, koek met rozijnen, koek met noten en tal van andere smaakvolle opties. Peijnenburg heeft altijd vastgehouden aan zijn filosofie van het gebruik van de beste ingrediënten en het handhaven van hoge kwaliteitsnormen.

Naast het feit dat het een favoriet is bij het ontbijt, wordt Peijnenburg ontbijtkoek ook gewaardeerd als een heerlijke en gezonde snack voor elk moment van de dag. Het merk heeft een speciale plaats veroverd in de harten van generaties Nederlanders en blijft een vertrouwd en geliefd onderdeel van vele huishoudens.

Met zijn rijke geschiedenis, traditionele recepten en onmiskenbare smaak blijft Peijnenburg synoniem staan voor kwaliteit en genot. Het is een Nederlands merk dat met trots zijn plaats inneemt binnen de culinaire tradities van het land en een onmisbaar onderdeel is geworden van het dagelijks leven van velen.

TAGS
Vintage bewaarblik. Peijnenburg ontbijtkoek. Nostalgische decoraties. Bakkersfamilie Peijnenburg. Oud-Hollands tafereel. Bakkersfabriek 1883. Traditionele recepten. Peijnenburg collectie. Vintage blik. Unieke smaak ontbijtkoek. Gezonde snack.

Land van herkomst
Nederland - Holland

Soort object
Langwerpig bewaarblik voor ontbijtkoek van Peijnenburg

Onderwerp / Thema
Peijnenburg - Jubileum - herinnering - verpakking - 100 jarig bestaan

Decoratie
Bakker - fabriek - koekkenners - paard en wagen - stoomboot - vrachtwagen - recept

Categorie
Vintage blikken

Kleur
Bruin/oranje - meerkleurig

Uitgever
Koningklijke Pijnenburg B.V

Merk
Peijnenburg

Materiaal
Blik - metaal - verf

Bijzonderheden
Los inzetdeksel - Jubileumuitgave

Tijdperk
1983

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
9,00 cm

Lengte
30,00 cm

Breedte
10,00 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel