VERKOCHT

Artikel 312 van 1128

🌟 Vintage Tupperware 'Bread Stor N Serve' Brooddoos - 1980

Artikelnummer: TW-4577-23

VERKOCHT


🌟 Vintage Tupperware 'Bread Stor N Serve' Brooddoos - 1980

  • Vervaardiger: Tupperware Brands Corporation
  • Vervaardigingsdatum: 1980

Productbeschrijving
Ervaar het gemak van deze prachtige vintage Tupperware brooddoos uit 1980! Vervaardigd door de gerenommeerde Tupperware Brands Corporation, biedt deze bakkersdoos een stukje geschiedenis en functionaliteit in één.

De Bread Stor N Serve is een product van Tupperware en is ontworpen om brood vers te houden.

De Bread Stor N Serve is een rechthoekige plastic container met een luchtdichte afdichting om de versheid van brood te behouden en om te  voorkomen dat het uitdroogt. De brooddoos is ontworpen met het algemene doel om een geschikte opbergoplossing te bieden voor brood, zodat het langer vers blijft.

Kenmerken:

  • Officiële Naam: 'Bread Stor N Serve'
  • Materiaal: Duurzaam wit polyethyleen
  • Functie: Ideaal voor het opbergen en serveren van brood, harde broodjes, bolletjes, croissantjes, cake, en meer.

Waarom deze Brooddoos? De 'Bread Stor N Serve' is niet zomaar een bakkersdoos; het is een stukje geschiedenis uit de hoogtijdagen van Tupperware. Earl Tupper, een pionier in het gebruik van polyethyleen, lanceerde deze lijn als een revolutie in keukenopslag. Het luchtdichte ontwerp van deze brooddoos houdt je brood langer vers, waardoor je kunt genieten van elke laatste kruimel.

Conditie:
Deze vintage brooddoos bevindt zich in goede staat, met normale gebruikssporen en tekenen van leeftijdsgebonden slijtage. De bijgevoegde foto's maken deel uit van de beschrijving en tonen de karakteristieke kenmerken van deze tijdloze Tupperware.

Afmetingen

  • Hoogte 13 cm.
  • Lengte 32 cm.
  • Breedte 26,5 cm.

Voeg een vleugje nostalgie toe aan uw keuken met deze 'Bread Stor N Serve' brooddoos. Een superhandige opberger en een charmante toevoeging aan elke vintage collectie. Haal dit stukje geschiedenis in huis en geniet van de tijdloze kwaliteit van Tupperware.


Tupperware is een bekend merk dat gespecialiseerd is in huishoudelijke producten, met name plastic opbergcontainers en keukengerei. Het bedrijf werd opgericht door Earl Tupper in 1946 en staat vooral bekend om zijn innovatieve "Tupperware Party" verkoopmodel. In dit model organiseren onafhankelijke consultants thuisbijeenkomsten waar ze Tupperware-producten demonstreren en verkopen aan gasten.

De producten van Tupperware zijn vaak gemaakt van duurzaam plastic en zijn ontworpen om voedsel langer vers te houden door luchtdicht af te sluiten. Het assortiment omvat een breed scala aan keuken- en opbergoplossingen, waaronder kommen, bakjes, flessen en keukengerei.

Tupperware heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid en heeft door de jaren heen zijn productlijnen uitgebreid naar andere categorieën, zoals kookgerei en servies. Het bedrijf heeft een blijvende invloed gehad op de manier waarop mensen hun voedsel bewaren en organiseren in het huishouden.

TAGS
#VintageTupperware #BreadStorNServe #TupperwareCollectibles #Keukenopslag #Bakkersdoos #Broodopslag #GeschiedenisVanTupperware #VintageKeukenwaren #Tupperware1980 #BrooddoosTeKoop #NostalgischeKeuken #TupperwareErfgoed #BroodVersHouden #Keukenverzameling

Land/Plaats van herkomst
Orlando, Florida, U.S.A. Brussels, London, Melbourne, Toronto, Tokyo

Soort object
Tupperware brooddoos - opberger - broodserveerder - vershouder - Bread Store N Serve

Onderwerp / Thema
Brood - serveren - bewaren - opbergen

Decoratie
Ribbels aan onder- en bovenkant

Categorie
Vintage tupperware

Kleur
Wit

Auteur(s)
Earl Tupper

Uitgever
Tupperware Brands Corporation

Vervaardiger
Tupperware Plastic Company

Merk
Tupperware

Materiaal
Plastic - polyetheen

Bijzonderheden
Tweedelig

Tijdperk
1980

Kwaliteit
Goede vintage staat

Hoogte
13,00 cm

Lengte
32,00 cm

Breedte
26,50 cm

Verzendmethode
Pakketpost met track & trace

© 2015 - 2024 KENKO | RETRO & DESIGN - 2nd hand collectibles - Webshop voor Retro-Vintage woonaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel